Pla mitjà curt de Donald Trump somrient i assenyalant al capdavant amb el seu dit índex
POLÍTICA

El vídeo de Donald Trump ridiculitzant Joe Biden que està compartint tothom

L'expresident s'ha mofat del demòcrata per contrarestar el discurs d'aquest dijous a la nació

En plena carrera electoral, el president dels Estats Units, Joe Biden, s'ha dirigit aquest dijous a la nació al discurs de la Unió. El demòcrata ha pronunciat un contundent discurs centrat en la política econòmica cap a la classe mitjana. A més, ha tractat temes com la seguretat fronterera i els drets reproductius.

Però el que està comentant tothom no és el discurs de Joe Biden sinó el vídeo humorístic que ha pujat Donald Trump a les xarxes socials. Una sàtira en què el president apareix caracteritzat amb diversos efectes i filtres. La publicació ha estat compartida per milers d'usuaris, i ja compta amb una allau de comentaris.

Alguns comenten que “el filtre amb el nas de pinotxo és el millor perquè reflecteix la realitat” i aplaudeixen el “troleig” de l'expresident Trump. “És divertit, cal admetre-ho” o “Trump és un geni” són alguns dels missatges que està provocant el vídeo. Joe Biden i Donald Trump competeixen en una de les conteses electorals més igualades dels últims anys entre demòcrates i republicans.

Crítiques a Biden

Trump va comentar en temps real el discurs de Biden a través de la xarxa social Truth, on va posar missatges com “està enfadat i boig”, “no deixa de tossir” o “qui li ha fet un petó amb carmí”. A més, va fer comentaris de calat polític. Va afirmar que amb ell a la presidència nord-americana, la guerra d'Ucraïna mai hauria passat.

Trump va recordar que “jo vaig aconseguir que les nacions de l'OTAN paguessin més”, i va assegurar que “Putin no té cap respecte a Biden”. A més, va dir que les polítiques migratòries de Biden són un desastre, i va parlar de l'entrada de 5.000 immigrants al dia. “La violència dels migrants és la pitjor onada de crims de la història”, va afegir.

Joe Biden, president dels Estats Units, en un míting

Trump també va criticar l'obsessió de Biden amb els cotxes elèctrics, assegurant que “d'aquí uns anys tots estaran fabricats a la Xina”. Va fer referència a l'assalt del Capitoli, dient que “els insurrectes no tenen armes, només unes eleccions manipulades”. És clar que l'expresident va amb tot contra Biden.

Trump en plena forma

Les enquestes assenyalen una lleugera pèrdua de suports per a Biden, davant d'un Trump que està pujant a poc a poc en intenció de vot. Tot i això, tots dos estan molt igualats i es preveu una intensa batalla fins a l'últim dia. L'expresident, acostumat a lluitar al fang, està traient les millors armes per desprestigiar Biden.

El demòcrata està ara mateix assetjat per l'ombra de la corrupció i la pitjor crisi migratòria als Estats Units en anys. A més, l'economia està mostrant signes d'esgotament i no ha complert gaires promeses electorals. Davant d'això, Biden intenta remuntar a les enquestes amb propostes econòmiques per recuperar el vot de la classe mitjana.

Trump acusa Biden de corrupte i de fomentar la immigració il·legal, i promet acabar amb els conflictes que estan a punt d'una Tercera Guerra Mundial. Aquestes són les seves cartes per arrabassar la Casa Blanca als demòcrates. A més, utilitza les xarxes socials com millor sap per competir amb Biden en un terreny on el demòcrata és més aviat pla.

➡️ Política

Més notícies: