Un home de cabell curt i ros en una habitació amb mobles i un mirall al fons.
POLÍTICA

VÍDEO: Un votant de Sumar indignat per un robatori a Barcelona: 'No diré d'on són'

Ataca els polítics que amb la seva permissivitat encoratgen els robatoris dels multireincidents

“He estat un parell de dies pensant si fer o no aquest vídeo, em fa molta ràbia fer-ho”. Així comença la història d'Edgar, un usuari de TikTok, votant confés de Sumar, que va decidir explicar el robatori que havia patit a Barcelona. El vídeo porta milers de visites i centenars de comentaris com “planteja't a qui votaràs a les properes eleccions”.

Fotomuntatge amb una imatge de fons de Barcelona i al capdavant un agent de Mossos d'Esquadra

Els fets, narrats pel mateix Edgar, són els següents: “Jo me n'anava a casa, venia de comprar unes coses, i de sobte se m'abalança un noi a sobre, em treu el mòbil, n'apareix un altre amb un patinet i se'n van corrent ”. El jove va sortir darrere dels lladres, però no va aconseguir assolir-los “ia sobre se'n riuen de mi”.

A partir d'aquí vénen els detalls, que és sucós d'aquesta història perquè trenca amb el relat construït per partits com Sumar. “No diré de quina ètnia són perquè ja els aneu a conèixer”, afirma. El jove s'indigna perquè “et roben el mòbil que tant t'ha costat de pagar que per això treballem vuit hores al dia”.

Edgar diu que amb els diners que guanyem treballant tenim dret a comprar-nos el que vulguem i no hauríem d'anar amb por pel carrer perquè ens ho robin.

Votant de Sumar indignat amb la multireincidència

Tot seguit explica que va anar a la policia a denunciar els fets després de fer una part de lesions, i es va quedar estupefacte en escoltar que són multireincidents. Aquí Esgar esclata: “O sigui, que estem tenint aquí gent que no són d'aquí, que els hem ajudat ia sobre ens estan robant”.

Però tot seguit reconeix que ell és votant de Sumar i que encara que no és de Vox no veu res normal el que està passant. “Roben perquè saben que els passarà res”, exclama, “que passaran una estona a comissaria i els deixaran anar”. Tot i que matisa que la culpa ho tenen els partits polítics que, com Sumar, han afavorit aquesta situació després de molts anys de permissivitat.

Edgar lamenta que li podria haver passat a un avi i tirar-lo per terra amb conseqüències nefastes, i que segurament després van robar altres nois. El seu vídeo ha generat tota mena de comentaris: "Doncs potser no ha estat bona idea votar Sumar".

➡️ Política

Més notícies: