Dani Cornellà de la CUP camisa a quadres, amb una imatge circular inserida que mostra Dani Cornellà sent escortat per un agent dels Mossos
POLÍTICA

VÍDEO: La CUP torna a demostrar la seva intolerància a la llibertat d'expressió

Nova mostra de l'al·lèrgia que tenen els anticapitalistes a les opinions diferents de les seves

La CUP no desaprofita mai l'oportunitat de donar la nota. En un dia en el qual els protagonistes són Salvador Illa i Carles Puigdemont, els anticapitalistes també han volgut tenir el seu minut de glòria. I ho han fet demostrant una vegada més la seva al·lèrgia a la gent que té opinions diferents de la seva.

Aquest matí, Vox ha convocat una concentració per protestar contra el retorn de Carles Puigdemont després de gairebé set anys fugat de la justícia. Qui s'ha acostat a la zona ha estat el diputat de la CUP, Dani Cornellà. Es tracta del representant cupaire que habitualment va al Parlament vestit com si anés a una calçotada amb els amics.

El cas és que Dani Cornellà ha mostrat la seva intolerància a la llibertat d'expressió i ha arrencat amb agressivitat un parell de pancartes que els manifestants contraris a Puigdemont han penjat a una de les tanques del Parc de la Ciutadella. En una de les pancartes es podia llegir el lema "avall la tirania política" i a l'altra "Espanya t'estimem". Segurament són frases que, per a la CUP, deuen ser feixistes, antidemocràtiques i d'extrema dreta.

El compte oficial de Twitter de la CUP de Barcelona, la mateixa que ha estat incapaç d'obtenir representació a l'Ajuntament a les dues darreres eleccions municipals, s'ha fet ressò de l'admirable, valent i heroic acte del diputat cupaire. "Contra el feixisme, posa un Dani Cornellà a la teva vida", han dit. I és clar, les crítiques no s'han fet esperar.

"Res més antifeixista que silenciar idees i opinions que no t'agraden", "per a vosaltres, tot el que no us agrada és feixisme", "contra el feixisme o contra la llibertat d'expressió?", "molt valent amb els Mossos al costat" o "uau, quin malote", han estat algunes de les respostes que ha rebut el compte dels anticapitalistes a la capital catalana.

➡️ Política

Més notícies: