Seqüència de captures de pantalla del vídeo del diputat socialista Óscar Puente durant un altercat en un tren

El vídeo complet de l'altercat d'Óscar Puente a l'AVE

Ha tingut una topada amb un passatger

Óscar Puente, el polèmic diputat socialista que aquesta setmana s'ha batut en duel amb Feijóo en el debat d'investidura, torna a ser protagonista. Aquesta vegada per una topada amb un passatger a l'AVE de Valladolid a Madrid. L'esquerra parla d'“agressió a Óscar Puente” després d'una “campanya d'assetjament” de la “dreta mediàtica”.

La dreta, en canvi, fa servir les imatges per retratar les formes del diputat socialista. Puente ha estat molt criticat per l'agressivitat mostrada en el torn de rèplica al candidat a la investidura. El vídeo de l'altercat a l'AVE, aquest matí, s'està fent viral a les xarxes.

Únete al boletín de E-NotíciesLas NOTICIAS DE VERDAD
Unirme

Per a alguns és una mostra més de la degradació de la imatge del PSOE. Hi ha qui apunta que podria ser fins i tot un muntatge per tapar l'escàndol d'ahir a l'ajuntament de Madrid, on un regidor socialista va acabar dimitint. És clar que al partit de Pedro Sánchez les negociacions per la investidura li estan passant factura.

La seqüència completa

Al vídeo complet de l'altercat es veu un passatger demanant explicacions a Puente sobre les negociacions amb Puigdemont. “Què et sembla això de Puigdemont”, li pregunta, mentre el socialista li demana que es tregui del mig: “No et posis davant meu que truco a la policia”.

La tensió va en augment fins que Óscar Puente demana a crits al personal de seguretat que truquin a la policia. "Aquest senyor està intentant impedir-me el pas, m'està coaccionant", argumenta. Mentrestant, el passatger li continua preguntant per Puigdemont i nega que li estigui impedint el pas.

“Vostè no em coaccionarà més”, diu Puente visiblement alterat, i el seu interlocutor li pregunta que “qui es creu vostè”. Pont demana que el passatger baixi de l'AVE, mentre aquest diu que “només li ha fet una pregunta al senyor diputat”. La disputa ha fet que el tren sortís amb 45 minuts de retard.

Pont denunciarà

L'incident ha passat quan Óscar Puente prenia l'AVE de Valladolid a Madrid per assistir a la segona votació del debat d'investidura. En arribar al Congrés, ha anunciat la seva intenció de denunciar els fets a la policia. El socialista ha lamentat que finalment no hagin expulsat el passatger del tren.

Però la dreta nega que sigui una agressió i mostren la sentència completa per demostrar que no hi ha cap insult. El que sí que demostra el vídeo, segons afirmen, són les males formes del diputat socialista. Cosa que no fa res més que redundar en la degradada imatge del PSOE.