Dos carteristes enxampats al metro de Barcelona
POLÍTICA

El vídeo d'uns ciutadans encarant-se amb dos carteristes al metro de Barcelona

Aconsegueixen expulsar del metro els dos lladres i les xarxes els feliciten: 'aquesta xusma no havia d'estar solta'

La ciutat de Barcelona és una veritable mina pel que fa a episodis d'inseguretat. Això ho coneixem gràcies a les xarxes socials, que donen bon compte del problema. En aquest sentit, abunden els vídeos sobre robatoris, okupacions, agressions, baralles, etc.

A més, els episodis d'inseguretat s'estenen cada cop més àmbits i espais. L'aeroport de Barcelona, el Prat, ha esdevingut, per exemple, un focus de carteristes i lladres de poca muntanya. Aprofiten l'afluència de turistes i la desorientació de molts per robar.

Un altre lloc privilegiat als rànquings d'inseguretat és el barri del Raval. Allí abunden els narcopisos, la venda de drogues, les okupacions i gairebé tota la paleta del crim organitzat. Cosa que explica que sigui un barri que es buida a marxes forçades d'habitants autòctons.

Metro parat a una andana de la L1 de Barcelona

Però si hi ha un espai on destaca qualsevol ciutat amb problemes d'inseguretat, aquest és el metro. I Barcelona no n'és una excepció. De fet, els vídeos sobre inseguretat a la ciutat van començar al metro, amb voluntaris que s'encarreguen d'identificar i espantar els carteristes.

“Homes valents”

El darrer exemple de carteristes al metro de Barcelona ens el proporcionen les xarxes socials. Al vídeo que circula per X s'aprecia el moment en què unes persones identifiquen uns carteristes a la línia blava.

Tot seguit, es viuen moments de tensió, amb els ciutadans cridant “Carteristes, carteristes!”, davant el desconcert dels presents. Així mateix, els dos presumptes lladres, sobretot un d'ells, es posa violent a l'andana fins que és obligat a abandonar el metro:

El vídeo s'ha omplert de comentaris de persones que aplaudeixen la feina d'aquests ciutadans.

“Així és que es fa! Si les autoritats no fan res toca als ciutadans posar ordre”, “Això no ho havia de fer la gent. Aquesta xusma no havia d'estar solta”, “Homes valents. Pensava que ja no quedaven”, deien alguns usuaris, cada cop més cansats per la inseguretat a Barcelona.

➡️ Política

Més notícies: