LA CATALUNYA WOKE #020: Amb Clara Prunés POLÍTICA

VÍDEO: 'La Catalunya Woke' #20: Clara Prunés

Avui coneixem una altra tuitera de la fatxosfera catalana, Clara Prunés. Disculpin el so, no donem per més.

Escolta'l també a:

Ivoox | Youtube Music

Tercer lliurament de la segona temporada de 'La Catalunya Woke'. Avui ens ha acompanyat Clara Prunés, directora de relacions institucionals de l'Institut Ostrom, una liberal vaja...

Amb ella hem repassat una setmaneta que ningú no esperava que fos tan intensa. En primer lloc, ens ha respost el test per conèixer-la una mica millor i després hem tractat temes com la vaga general convocada per al 27 de setembre. Aquesta vaga podria ser per la inseguretat, però no. Podria ser per la sanitat, però no. Podria ser fins i tot perquè una de cada quatre catalans es troba al llindar de la pobresa, però no. Aquesta vaga és ni més ni menys... Per Palestina!

Sabrem també que tenen en comú els turistes, la vulneració al dret a l'habitatge, i, com no, torna a sortir el comodí, l'ocupació de Palestina. Parlarem també de la notícia de la setmana, que no ha estat cap altra que la no aprovació de la regulació dels lloguers de temporada, i dedicarem el personatge de la setmana a una altra de les muses del wokisme català, Aurora Madaula.

Gràcies Clara, i recordeu... Que l'esperit de Roger Cupaire estigui amb vosaltres!

➡️ Podcast La Catalunya Woke ➡️ Política

Més notícies: