Captura de pantalla de Twitter
POLÍTICA

VÍDEO de la baralla mortal entre estrangers a Catalunya: la gent diu prou

Les xarxes esclaten davant de l'última mostra d'inseguretat i assenyalen el conseller d'Interior

“Les imatges de la baralla amb pals i trets a Riudellots són molt preocupants”. És un dels molts missatges sobre el vídeo de la baralla mortal a Riudellots de la Selva, que corre com la pólvora a la plataforma X. Ho comparteix la periodista Rebeca Carranco, d'El País, assenyalant que va ser “a plena llum del dia, en un polígon amb altres empreses i amb total menyspreu a la vida pròpia i aliena”.

Va passar ahir al migdia, quan una banda de marroquins i una altra de gent de l'est es van enfrontar amb pals i armes de foc en un polígon industrial de Riudellots , a la província de Girona. Una persona va morir com a resultat d'un tret, i una altra va quedar greument ferida per un impacte al cap. Els Mossos van iniciar una operació de cerca i captura dels cinc magribins implicats en el tiroteig mortal, que van fugir del lloc amb un cotxe amb matrícula francesa.

Catalunya, la vora del desastre

“Amb un Govern que afavoreix la immigració sense control i que legisla a favor dels delinqüents, què en podria sortir malament”, afirma un altre compte que també ha compartit el vídeo.

També ha comentat les imatges Capità Bitcoin, un conegut influencer autor del Manual contra la Dictadura Progre: “Balea amb trets amb un morts i diversos ferits, segons les primeres informacions a l'interior del golf fugit a França viatjaven cinc homes magribins. Tot apunta al tràfic de drogues… Qui governa Catalunya?”.

Ciutadans de Catalunya lamenten que “el més preocupant és que estem normalitzant imatges com aquestes amb trets i morts”, i que “som una narcosocietat de la marihuana”. Un agent dels Mossos adverteixen que hi ha “armes circulant a tutiplè amb màfies de l'est i la mocro-màfua instal·lada aquí com si res”. Afirma que “els policies fa temps que avisem, però els polítics com si sentissin ploure”.

Hi ha un clam al'hora d'assenyalar el govern d'ERC i el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, de la situació límit que viu Catalunya. “Estem a punt del desastre”, adverteixen, i es dirigeixen al conseller per dir-li de manera irònica que “tranquil, només són percepcions”. Un ciutadà té clar que “això anirà a més” perquè “aquesta gent no s'hi integra”, però “si dius el que penses ets d'extrema dreta encara que siguis d'esquerres”.

Fracàs del model multicultural

“Cap dia sense morts o apunyalaments a la Catalunya woke”, afirmen els catalans resignats, i demanen responsabilitats als “polítics que han convertit Catalunya al Bronx (ERC, PSC, Comuns i la CUP)”. Reiteren que “la bona gent no ens mereixem aguantar aquesta merda calladets per por que ens diguin racistes”. Per a molts, és el fracàs del model multicultural que l'esquerra ha intentat instal·lar a Europa, ia Catalunya especialment amb el volem acollir.

"Catalunya s'ha convertit en un atutèntic abocador d'inseguretat, violència, bandes criminals, narcotraficants i tirotejos", afirma un altre català indignat. L'ôscar fa una reflexió: "Disfrutin de lo votat i no val a dir que ningú ens va avisar quan porta anys passant el mateix cada dia, pero segueixen sortint els mateixos a les eleccions"

➡️ Política

Més notícies: