Diverses persones observen mentre dos policies detenen un individu a l'entrada d'un edifici.
POLÍTICA

VÍDEO: L'aplaudida actuació policial per detenir un home que la 'liava' a Vic

Els usuaris reivindiquen l'eficàcia d'un agent municipal: 'm'alegro que quedi algun policia amb criteri'

A la localitat de Vic s'ha viscut un episodi de tensió que ha involucrat els veïns i la policia municipal. El que s'ha fet viral ha estat l'actuació d'un dels agents.

Pel que sembla, la persona que ha provocat l'aldarull al carrer pateix una malaltia mental i ja és conegut pels veïns i les autoritats. El que alguns usuaris han reivindicat ha estat l'eficàcia dels policies a l'hora de fer la detenció.

Actuació “impecable”

Al vídeo compartit en xarxes socials s'aprecia aquesta persona enfilada al capó d'un vehicle i amb una actitud erràtica. Aquesta situació provoca que s'aturi la circulació i augmenti la tensió entre els conductors i els transeünts, que s'acumulen per observar l'escena.

De fet, en un moment donat, una conductora i diverses vianants s'acosten a aquesta persona per intentar retirar-lo del carrer. Però, en no aconseguir-ho, hi va la policia. És aleshores quan s'aprecia la professionalitat i l'eficàcia de l'agent.

El policia el pren amb força de l'esquena i el condueix fins a l'entrada d'un aparcament per retirar-lo de la circulació. Aleshores, amb un sol moviment de cama, aconsegueix reduir-lo contra el terra. Tot seguit, els agents procedeixen a emmanillar-lo:

El vídeo s'ha fet viral i ja fa més de trenta mil visualitzacions. Abunden també els comentaris. L'usuari que comparteix el vídeo assenyala als comentaris que, al contrari del que pugui semblar, i precisament per tractar-se d'una persona amb aquesta condició, l'actuació policial és “impecable”.

Així mateix, la majoria d'usuaris també han mostrat la seva aprovació davant de la manera de procedir del policia. “Gran actuació”, “Impecable, un 10!” o “M'alegro que quedi algun policia amb criteri”, diuen els usuaris als comentaris.

➡️ Política

Més notícies: