Muntatge de Carles Puigdemont somrient en primer pla, banderes europees de fons difuminades i cercle amb el Parlament Europeu.
POLÍTICA

L'última ocurrència de Junts: sortegen un viatge per conèixer Puigdemont

Des del partit han organitzat un sorteig per conèixer el Parlament Europeu de la mà de l'expresident de la Generalitat


Hi ha diferents ciutats a Europa que són un viatge únic i imprescindible per a qualsevol. París, Milà, Berlín o, per exemple, Brussel·les. La capital de Bèlgica, amb més de 180.000 habitants, compta amb molts atractius diferents.

Per exemple, el seu centre històric a la Grand Place, les Galeries de Saint Hubert, el Parc del Cinquantenari o el Parlament Europeu, entre altres ubicacions a destacar. No obstant això, i si aquest últim el poguessis visitar amb l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont? Per als interessats del món europarlamentari i dels polítics independentistes fugats, Junts ha iniciat el sorteig d'un viatge a Brussel·les on visitar el Parlament Europeu. Aquest té com a al·licient que seria de la mà de Puigdemont i els exconsellers Toni Comín i Clara Ponsatí.

El premi cobreix totes les despeses del viatge, els vols, una nit d'hotel amb esmorzar i, fins i tot, un sopar. Això ve arran de la possibilitat que tenen els eurodiputats de convidar anualment un nombre de visitants al Parlament Europeu. Una eina que existeix per intentar apropar les institucions europees a la població.

Gràcies a aquesta, Junts ha decidit fer-la servir amb els seus representants europeus per organitzar sorteigs amb els quals oferir visites per als interessats. Per a participar-hi, només cal omplir un formulari habilitat des d'una pàgina web on cal oferir diverses dades com el DNI.

Entre les dades sol·licitades, crida l'atenció que hi ha la possibilitat d'inscriure's amb l'ID Republicà. Aquesta mena de DNI creat pel 'Consell de la República' consisteix en un document merament simbòlic i sense cap funció. Aquest va ser impulsat per Puigdemont i es pot sol·licitar a través de la pàgina web de l'entitat per 6 euros la versió virtual i 12 euros la targeta física.

El sorteig estarà obert fins a l'11 de febrer i la trobada tindrà lloc els dies 6 i 7 de març. Per a més informació, els interessats es poden acostar a l'Oficina Europarlamentària del partit que tenen a Barcelona, localitzada al carrer Bonaire, 2.

➡️ Política

Més notícies: