Fotomuntatge amb un fons de l'exterior dels estudis de TV3 i Toni Soler al capdavant mig somrient

POLÍTICA

TV3 torna a premiar Toni Soler amb un altre programa: gairebé 400 000 euros

'Fuet' vol ensenyar història als més joves des del prisma de l'humor

Toni Soler i TV3 han esdevingut el binomi més consolidat de la corporació de mitjans públics catalans. La productora Minoria Absoluta fa anys que és la que més factura. També ho ha estat aquest 2023, amb més de 6 milions d'euros, als quals ara cal afegir un projecte nou i suculent.

A programes com Està Passant i Polònia se suma ara Fuet , un espai humorístic dirigit a un públic infantil i juvenil amb la història com a protagonista. L'emissió ja està disponible a les plataformes 3Cat i SX3. La nova producció reportarà 377.605 euros a la productora de Toni Soler.

TV3 s'ha convertit en la talaia on Toni Soler no només segueix facturant sinó també donant lliçons i insultant els altres. És el que es preguntava si atropellar tots els membres del Suprem és delicte d'odi, i el que acaba de dir “boja” Isabel Díaz Ayuso. Els seus programes es caracteritzen per riure's sempre molt, però sempre cap a la mateixa direcció.

'Fuet', història amb humor

Després de l'èxit de Polònia i Crackòvia , Minoria Absoluta, la productora de Toni Soler, estrena un nou espai de divulgació i humor. Fuet vol ensenyar la història de Catalunya als més joves des del prisma de l'humor. Serà també a través de gags, amb els grans personatges de la història com a protagonistes.

El programa serà reconeixible pel públic habitual de Polònia i Crackòvia perquè comptarà amb el mateix elenc d'actors. També tindrà la mateixa estructura i el mateix esperit, però incorporarà nous intèrprets i una mirada particular. Els creadors afirmen que la intenció és combinar la sàtira amb el rigor i un aire juvenil.

Tot i ser un programa d'humor, el director assegura que han treballat els guions amb rigor i que han estat supervisats per tres historiadors. Això no treu que la ficció tingui un paper molt important a les històries. Els espectadors veuran Guifré el Pilós com a tik-toker, Franco com a gamer, i Lluís XIV fent un unboxing del Tractat dels Pirineus.

El controvertit Toni Soler

Els programes de Toni Soler s'han vist sovint envoltats de polèmica per jugar al límit amb les regles de l'humor. L'última i la més sonada va ser un gag amb la Verge del Rocío, burlant-se de l'accent dels andalusos. Toni Soler no només no va demanar perdó, sinó que es va presumir d'aquella broma de mal gust.

Toni Soler sembla haver-se guanyat els caps de TV3 amb el seu antiespanyolisme, i aquest 2024 ha renovat els seus programes Està Passant i Polònia. La seva productora és de llarg la que més factura, i ara suma un nou 'premi' amb la contractació de Fuet. Una dada aclaridora, a la darrera dècada ha guanyat 80 milions d'euros a la Corpo.