La tertuliana, Pilar Rahola, a 8tv
POLÍTICA

TV3 regala el prime time a Pilar Rahola perquè faci un míting polític

La tertuliana va carregar contra la cadena i contra la monarquia


Hi va haver un temps en què Pilar Rahola es va convertir en una figura omnipresent d'aquella TV3 convertida en ariet mediàtic del Procés. La vedette de l'independentisme va caure en desgràcia amb el canvi de poder a l'ens públic. Aquest dissabte va tornar a la que un dia va ser casa seva, i no va desaprofitar l'ocasió.

La tertuliana s'ha queixat amargament del seu ostracisme mediàtic a Catalunya. Sempre que en té ocasió, alimenta la idea llançada des de Junts de l'espanyolització de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals sota l'ègida d'ERC. I això és precisament el que va fer aquest cap de setmana.

Pilar Rahola va tornar a TV3 convidada per Ricard Ustrell al seu programa del prime time dels dissabtes, Col·lapse. Tot just aterrar al plató, ja va advertir al presentador que “tindràs problemes, no m'estimen aquí”. El que va seguir després va ser un míting polític en tota regla, gentilesa del canal que paguen tots els catalans.

Propaganda a prime time

Pilar Rahola va aprofitar el pas pel plató de TV3 per carregar contra la monarquia. “Només sóc aquí per això, vinc bàsicament a proclamar la república”, va dir la tertuliana deixant el presentador a quadres. Abans es va queixar pel que ella considera una presència excessiva de la monarquia a la tele pública catalana.

“Aquest país té una ferida enorme des del 2017, i el rei va jugar un paper molt important en aquesta ferida. Mai no ha perdut perdó, sinó tot al contrari, i ara a sobre tenim un blanquejament amb aquesta nena[Leonor]i tota la ximpleria que el fiquen. És el moment que ens plantem en la dignitat”, va arengar.

També es va preguntar si “la memòria de la resistència i el patiment que hem tingut se'ns ha anat en dos dies”. Va ser llavors quan va carregar contra TV3, “que en altres temps no hagués ofert aquesta sobredosi de monarquia”. Només Pilar Eyre, present al plató, va assenyalar la seva contradicció en dir-li que “tu també estàs contribuint a aquesta sobredosi perquè estàs parlant de la monarquia”.

Ofensiva antimonàrquica

La mateixa Pilar Eyre va reconèixer que Felip VI va estar malament en el discurs del 3 d'octubre del 2017. Però tot seguit va suggerir a Pilar Rahola que “si vol la república s'han de buscar més arguments en contra de la monarquia”. També va dir que “ara mateix no hi ha cap polític que es prengui de debò l'abolició de la monarquia”.

El debat obert per Pilar Rahola a TV3 va venir a col·lació de la jura de la Constitució de Leonor al Congrés, uns dies enrere. Un esdeveniment que l'esquerra i l'independentisme van fer servir per llançar una nova ofensiva contra la Casa Reial. En tornar a la tele catalana, Rahola va fer d'altaveu d'aquesta campanya.

➡️ Política

Més notícies: