Muntatge amb foto de personatge
POLÍTICA

Indignació amb TV3 per com ha transmès la mort del president de l'Iran

Sorpresa davant la complicitat de la televisió pública catalana, que parla de 'commoció'

TV3 ha anunciat aquest dilluns la confirmació de la mort del dictador iranià Ebrahim Raisi en un accident d'helicòpter. Una notícia que, malgrat la seva rellevància evident, ha estat ignorada o endolcida per l'esquerra i els mitjans de comunicació de masses al servei de la ideologia woke. El motiu no és cap altre que la posició ambigua de l'esquerra davant l'Iran, una dictadura que reprimeix les dones i els moviments socials però que també juga un paper fonamental contra els Estats Units i Israel.

És per això que l'esquerra no pot amagar les simpaties cap al règim tirànic iranià. Un exemple és TV3. Sorprèn la vehemència amb què utilitzen a tota hora etiquetes com a “extrema dreta” per qualificar certs partits, i la neutralitat amb què, en aquest cas, han decidit transmetre la notícia.

Encara és més greu el que va fer Catalunya Informació en informar de la “consternació” a l'Iran per la mort del president, en lloc de destacar les mostres d'alegria i celebració a moltes parts del país. Per exemple, per part de les dones víctimes del règim repressor. Cal recordar que Ebrahim Raisi va ser precisament l'instigador de la repressió creixent a l'Iran, i no en va l'anomenaven “el carnisser de Teheran”.

Comentaris crítics amb TV3

Als internautes els ha sorprès la neutralitat de TV3 a l'hora de transmetre la notícia, que fins i tot sembla haver-los afectat emocionalment. “Aquí no dieu ultradreta patriarcal i coses així?”, pregunta algú, que també es qüestiona si TV3 està de dol. “Els meus condols”, diu un missatge irònic, “sé com n'és de difícil quan perds un amic i en el vostre cas també un cap”.

Sobre les contradiccions de l'esquerra, Marta diu que “ara mateix dones valentes que juguen els seus drets a l'Iran són una mica més felices. Espero que els universitaris acampats també ho celebrin, perquè no els vam veure manifestar-se contra l'Iran”. Fa referència al'acampada d'universitaris propalestins a Barcelona.

Entre els comentaris se'n poden llegir molts com “els wokes celebren tres dies de dol oficial”, “us acompanyo en el sentiment” o “dies de dol a TV3”.

Hi ha qui es pregunta "fins a quin punt el lobbie àrab està dins de l'estructura política i econòmica a Catalunya perquè s'actuï així". Se sorprenen que TV3 parli de "commoció" quan hi ha celebracions a l'Iran per la mort del dictador. "Commoció la de les dones iranianes assassinades pel règim", diuen també.

➡️ Política

Més notícies: