Muntatge de Tomàs Molina i el logotip d'ERC
POLÍTICA

Tomàs Molina passa de fer campanya per ERC

El fitxatge estrella dels republicans per a les europees sembla que ho amagui a les xarxes socials

Encara que costi de creure, només falten 20 dies per a una nova jornada electoral. El 9 de juny arriben les eleccions europees i ja tenim les primeres enquestes. El PP guanyaria les eleccions, el PSOE aguanta, Irene Montero aconseguiria ser eurodiputada, Junts es queda amb un sol escó i Tomàs Molina no arribaria a Brussel·les.

Resum exprés del que diuen els sondejos, en una tendència que es va repetint des de fa setmanes. Curiós és el cas de Molina, l'home del temps de TV3 i que anunciava fa poc més d'un mes que passava a la política. Sembla, això no obstant, que el seu camí a ERC durarà més aviat poc.

De fet, pocs recorden que Tomàs Molina és candidat a unes eleccions. I ell tampoc s'encarrega d'explicar-ho, perquè fa setmanes, des de Sant Jordi concretament, que no fa campanya pel seu partit. Si un es passeja per les xarxes d'en Tomàs s'adona que és molt actiu, però només publica contingut relacionat amb el temps.

El número quatre de la llista d''Ara repúbliques', la coalició d'ERC, Bildu i el BNG, s'ha oblidat que és candidat. En Tomàs va compartir un cartell d'un acte que farà el 27 de maig, ja en campanya electoral, mentre que durant tot el mes de maig només hi ha dues publicacions a les xarxes relacionades amb ERC.

Sembla que el fitxatge estrella dels republicans ha assumit que no serà eurodiputat i ha decidit tenir un perfil baix durant la precampanya electoral. És de suposar que a partir de dijous a la mitjanit, quan comença la campanya, veurem un Tomàs més actiu. Tot i això, no seria estrany que l'home del temps recollís cable vist el que va passar amb Esquerra el 12 de maig.

Tomàs Molina assegurava el 31 de març que "feia el salt a la política". Sembla impossible que aconsegueixi l'acta d'eurodiputat el 9 de juny i només arribaria a Brussel·les a partir d'alguna renúncia. Al Tomàs li tocarà esperar i sembla que ja ho sap. Almenys a les seves xarxes socials, on el salt a la política no es veu enlloc.

➡️ Política

Més notícies: