Muntatge amb fotos de personatge

POLÍTICA

La piulada de Vox que retrata la Barcelona de Jaume Collboni en poques paraules

Gonzalo de Oro ha llançat aquest missatge contra 'l'alcalde de la ciutat més insegura d'Espanya'


Jaume Collboni va arribar fa un any a l'ajuntament de Barcelona amb la promesa de posar ordre a la ciutat i tornar la neteja i la seguretat als carrers. De moment, no només no es veuen els resultats sinó que hi ha la percepció que la cosa va fins i tot a pitjor. A barris com Ciutat Vella o l'Eixample la delinqüència ha augmentat, i els furts i robatoris, el consum de drogues i les agressions estan a l'ordre del dia.

Aquest dilluns, l'alcalde de Barcelona, del PSC, s'ha sumat a les mostres de suport a Pedro Sánchez després d'anunciar que es queda. Collboni ha penjat un tuit amb l'emoticona d'un puny aixecat al costat d'una rosa, cosa que ha suscitat més crítiques que elogis. Entre els retrets destaca el missatge de Gonzalo de Oro, president del grup municipal de Vox a l'ajuntament de Barcelona, que ha retratat la Barcelona de Jaume Collboni en poques paraules.

Captura de pantalla de Twitter

El dirigent de Vox anomena al socialista Jaume Collboni “l'alcalde de la ciutat més insegura d'Espanya”, i enumera els problemes que acumula Barcelona. Esmenta l'augment de les violacions, el caos circulatori, el fentanil i el cànnabis i la persecució als drets dels hispanoparlants. “No té res més que fer que brometes i aixecar el puny com un bolxevic”, remata el regidor, i li diu a Collboni que es posi a treballar.

Crítiques a Collboni a les xarxes socials

El missatge ha estat compartit per centenars de persones, que coincideixen que “tenint la ciutat de Barcelona com està, no és per fer bromes”. També recorden la notícia que assenyalava la ciutat comtal com la segona capital més perillosa d'Europa, només darrere de Brussel·les. “Barcelona capital de la delinqüència”, diu un dels comentaris, “a gaudir del que hem votat”.

La piulada de Jaume Collboni ha suscitat tota mena de reaccions, com el missatge de Ramon Bacardit, líder de Junts a l'ajuntament de Manresa. “Tinc la sensació”, diu, “que ens heu tractat d'imbècils i se us ha anat de les mans, les urnes decidiran”. Molts es pregunten si aquest és el nivell del PSC i en particular de l'alcalde de Barcelona, assenyalant com a impropi que una persona amb el càrrec es dediqui a fer bromes a Twitter.

➡️ Política

Més notícies: