Sánchez amenazando a Feijóo de que tiene «cosas» de su pareja

POLÍTICA

El vídeo que corre per xarxes i que deixa Pedro Sánchez retratat

El PSOE va utilitzar els bulls per atacar la dona d'Alberto Núñez Feijóo al Congrés dels Diputats


La insòlita maniobra de Pedro Sánchez ha donat lloc a les crítiques més acèrrimes contra el que molts consideren la coronació del sanxisme. Tot i que el president també té els seus defensors, són molts els que l'acusen d'haver-se erigit en un autòcrata. Aquestes últimes hores corren per les xarxes socials tota mena de vídeos de l'hemeroteca que demostren la hipocresia i el doble raser del president del Govern.

N'hi ha un de particularment cridaner, en què María Jesús Montero, acusa la dona d'Alberto Núñez Feijóo d'haver rebut un tracte de favor de la Xunta de Galícia per a la seva empresa. Al seu costat, Pedro Sánchez assenteix amb el cap mentre riu i aplaudeix dirigint-se al cap de l'oposició. Són les mateixes acusacions que ara han esquitxat la seva dona, Begoña Gómez, i que Sánchez atribueix a una guerra bruta de la dreta i l'extrema dreta.

Aquest vídeo, que ha estat compartit per centenars d'usuaris a Twitter, ha suscitat tota mena de comentaris criticant Pedro Sánchez. Es poden llegir missatges com “no es pot ser més hipòcrita” o “mira què fan els del teu partit contra la dona d'un altre”. Una demostració que el president del Govern haurà pogut convèncer els seus, però pel camí ha augmentat la llista dels detractors.

La doble moral del PSOE

La doble moral de l'esquerra va ser denunciada fa uns dies per Cristina Pardo al programa de La Sexta Más Vale Tarde . “Jo vull recordar que en aquest Congrés dels Diputats també hi va haver preguntes i al·lusions a la dona de Feijóo quan era una informació errònia”, va afirmar Pardo. I va recordar que des de la bancada socialistes s'aclamava “i n'hi haurà més, i n'hi haurà més”.

La periodista va fer una reflexió, i és que “en aquest país ens aniria millor si els polítics no tinguessin doble rasero i tractessin l'adversari com volen que el tractin a ells”. Ara les paraules obtenen encara més ressò, perquè les imatges estan circulant per les xarxes com a mostra de la hipocresia de l'esquerra. El mateix Pedro Sánchez va utilitzar els bulls per atacar la família del cap de l'oposició, cosa que ara ell mateix anomena “ofensiva política, mediàtica i judicial” de la dreta.

Buls contra el PP

Pedro Sánchez ha assegurat en una entrevista a la cadena SER que ha estat víctima del lawfare, és a dir, l'ús fraudulent de la justícia per a fins polítics. Tot i això, el mateix Sánchez va utilitzar la seva posició per acusar el germà de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, d'un presumpte cas de corrupció per la venda de mascaretes durant la pandèmia. Sánchez sabia que el cas havia estat arxivat fins a dues vegades, però el va utilitzar encoratjat per les falses denúncies del seu partit i els seus socis de govern.

El PSOE també es va servir d'una notícia falsa sobre la dona d'Alberto Núñez Feijóo per atacar el PP i el cap de l'oposició. Ho va fer fins en tres ocasions, primer al Senat, després al Congrés, i finalment a la roda de premsa posterior al Consell de Ministres. L'estratègia dels socialistes va ser emprada també pels seus socis de govern com Podemos i Sumar, que ara fan pinya amb el president.

Tot això ha portat a considerar que del que es tracta no és denunciar el joc brut en la política sinó ampliar encara més el control dels mitjans i els jutges des del Govern. Ara plouen les crítiques al president del Govern, perquè “en lloc de donar explicacions ha sortit a dir que som uns feixistes”. És un dels molts missatges que es podien llegir després de l'anunci de Pedro Sánchez aquest dilluns.

➡️ Política

Més notícies: