Primer pla d'Alejandro Fernández del PP català

POLÍTICA

El vídeo viral d'Alejandro Fernández cantant les quaranta a Pedro Sánchez

El líder del PPC insisteix en el risc que Sánchez criminalitzi l'acció de la justícia

Continuen les reaccions a l'anunci-jugada del president del Gobierno. Reaccions que per ara es concentren a Catalunya per la imminència de les eleccions.

A excepció del PSC, tots els partits polítics a Catalunya han carregat contra Sánchez. Principalment, ERC i Junts, que han vist com el PSOE els ha canviat de rumb la campanya electoral.

Les crítiques d'Alejandro Fernández

Entre tots els protagonistes de la política catalana, Alejandro Fernández és dels que han tingut una reacció més intensa contra Sánchez. Com altres figures de pes dins del partit, Fernández interpreta que tot això és un espectacle populista.

Poc després de l'anunci de Sánchez, líder del PPC denunciava que el president del Govern semblés donar-se a si mateix les prerrogatives dels jutges. “No són els jutges els que poden condemnar Puigdemont o processar la seva dona: això només ho pot decidir ell, i ningú més que ell. Perquè només ell sap què és digne i just”.

Fernández posa molt l'accent en la qüestió judicial. Remarca amb insistència el perill que un dirigent polític se situï per sobre dels jutges i els criminalitzi. Ahir, en un acte electoral, es va tornar a referir a la qüestió:

En uns termes similars ha parlat a Onda Cero Alberto Núñez Feijóo. El líder dels populars s'ha sorprès davant d'aquesta lluita contra el “fang” i els “bulos” quan ha quedat acreditat que es va intentar difondre una mentida contra la seva dona. De fet, s'ha fet viral en xarxes aquell tros del debat al Congrés en què Sánchez diu des del seu seient a Feijóo en to amenaçador “i més coses”.

➡️ Política

Més notícies: