Muntatge amb fotos de personatges

POLÍTICA

El tuit viral d'Alejandro Fernández contra Pedro Sánchez que ja porta milers de likes

El president del PP català no deixa indiferent ningú amb els seus contundents missatges

Alejandro Fernández ha destacat per la seva gran oratòria i la seva capacitat de condensar les idees i pensaments en missatges curts i efectius. Va arribar fins i tot a encunyar expressions que han fet fortuna, com el perroflautisme contemplatiu. Els seus bons resultats electorals, el 12 de maig passat, han donat un altaveu encara més gran al líder del PP català, els tuits del qual són llegits, compartits i comentats per milers.

Pedro Sánchez va comparèixer ahir al Congrés dels Diputats per donar explicacions sobre la polèmica al voltant de la seva dona i per anunciar el reconeixement de l'Estat Palestí. El president del Govern va treure a col·lació altres temes com la crisi diplomàtica amb Argentina i va tornar a anomenar “ultradreta” l'oposició. El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, va contraatacar dient que “amb això no ens desqualifica a nosaltres, sinó als espanyols, perquè ens pren per ximples”.

Des de Catalunya, el líder dels populars Alejandro Fernández va comentar la jugada amb un tuit que es va fer ràpidament viral. “El tràgic de tot això”, va dir, “és que quan toqui pagar la factura dels seus excessos Sánchez estarà prenent-se una caipirinha en algun exili daurat bolivarià”. El missatge ja porta 90.000 visualitzacions, més de 4.000 likes, i centenars de missatges on hi ha de tot.

Comentaris al tuit d'Alejandro Fernández

“Exacte”, li responen a Alejandro Fernández, “aquest és el final de la pel·lícula, l'única cosa bona és que els que pitjor s'ho passaran són efectivament els seus votants”. També diuen que “algun funcionari honrat ha de quedar per aconseguir ficar-lo a la presó”, o que “aquest país fa tanta vergonya que no haurà de rendir comptes davant la justícia”. Apunten que Sánchez també podria acabar amb algun càrrec a l'ONU, i aplaudeixen el tuit del líder del PP català perquè és “molt encertat”.

Però també hi ha molts comentaris en contra, per exemple de gent sorpresa amb el to especialment dur del polític català. Diuen que s'ha “mimetitzat” amb Vox, i en parlar de excessos li recorden l'etapa de Mariano Rajoy o de José María Aznar. “De moment estem pagant la factura dels vostres excessos”, apunten, i asseguren que al líder del PP català “se li estan pujant al capdavant els 15 escons”.

El futur del PPC, a l'aire

El PP català continua gaudint del moment dolç després d'haver estat el partit que més ha crescut a les eleccions catalanes del 12 de maig. Els populars s'han obert a negociar la investidura de Salvador Illa (PSC), però mantenen l'exigència de trencar tots els acords amb els independentistes. A més, donen per fet que estaran a la Mesa del Parlament “si no hi ha un cordó sanitari del PSC i els independentistes”.

Alejandro Fernández ha sortit reforçat de les eleccions, però la continuïtat al capdavant del PP català encara no està assegurada. Gènova ha posposat fins després de les eleccions europees el congrés del PP català en què s'haurà de ratificar Alejandro Fernández o escollir un nou líder. És significatiu que la direcció nacional, de moment, no s'hagi pronunciat sobre la continuïtat del tarragoní, a qui fa uns mesos donaven com a liquiditat per la seva confrontació pública amb Feijóo.

➡️ Política

Més notícies: