Muntatge de Puigdemont i Jordi Puigneró al Santiago BernaNadó

POLÍTICA

El tuit de cunyat de Puigneró sobre el Reial Madrid i Carles Puigdemont

Jordi Puigneró mai no perd l'ocasió per intentar ser graciós i per confirmar que no ho és

La notícia del dia és esportiva. El Reial Madrid tornava a mostrar aquesta èpica gairebé paranormal per guanyar a Europa i eliminava de la Champions el City de Guardiola. Però com que avui dia res no va sense doble intenció, la victòria del Madrid també ha donat peu al comentari polític.

Més en particular, al cunyadisme polític. L'autor, Jordi Puigneró, ombra de l'expresident Puigdemont i juntaire d'estricta observança. En qualsevol cas, l'exvicepresident, exconseller i artífex de l'anomenada “República Digital Catalana” és habitual del cunyadisme en gairebé totes les seves formes.

Fa poc més de dos mesos, per exemple, no va deixar passar l'oportunitat de comentar l'entrevista que Ana Pastor va fer a Rafa Nadal. Puigneró va fer una broma sobre els comentaris del tennista a propòsit del feminisme. Va recomanar una cançó en què un grup de música valencià es burlava de Nadal.

Quina relació hi ha entre el Madrid i Puigdemont?

D'entrada, no hi ha cap relació més enllà que Puigdemont sigui del Girona F.C. Però l'exvicepresident Puigneró no perd mai l'ocasió d'abrillantar el seu cap i d'intentar ser irònic. Amb aquestes paraules es referia a la victòria del Madrid:

Tuit de Jordi Pugneró sobre el Reial Madrid i Puigdemont

“L'únic que sap com es guanya al Madrid a Europa es diu Carles Puigdemont”. Un comentari vistós si es té en compte que la llei d'amnistia encara ha de passar el filtre d'Europa.

La veritat és que els usuaris en xarxes no han respost gaire bé a la presumpta broma de Puigneró “Ei, va, deixem de fer el ridícul. Per caritat”, deien algunes de les respostes. “Sempre podem rebaixar el nivell, sí senyor”, deien altres.

➡️ Política

Més notícies: