Muntatge amb el fundat de VOX Alejo Vidal Quadras amb el seu darrer tuit publicat abans de rebre un tret al cap
POLÍTICA

L'últim tuit d'Alejo Vidal-Quadras just abans de ser disparat

L'exdirigent del PP i fundador de Vox continua en estat greu


Alejo Vidal-Quadras ha rebut un tret al cap aquest dijous al centre de Madrid. L'expresident del PP català i un dels fundadors de Vox està en estat greu després de l'atac que ha patit. Alguns mitjans parlen d'un intent d'assassinat.

El tiroteig ha tingut lloc al carrer Núñez de Balboa del barri de Salamanca de la capital espanyola. Els fets han succeït cap a les 13.30h aproximadament. Tot just una hora abans de rebre el tret que l'ha enviat a l'hospital en estat greu -però conscient-, Alejo Vidal-Quadras ha publicat un missatge al seu compte de la xarxa social X. El fundador de Vox ha escrit una publicació a l'antic Twitter relacionat amb el pacte entre Pedro Sánchez i Carles Puigdemont.

"Ja s'ha acordat l'infame pacte entre Sánchez i Puigdemont que tritura a Espanya l'Estat de Dret i s'acaba amb la separació de poders", escrivia Alejo Vidal-Quadras. A més, l'exdirigent del Partit Popular advertia que “la nostra Nació deixarà així de ser una democràcia liberal per convertir-se en una tirania totalitària”. I deixava clar, també, que “els espanyols no ho permetrem”.

Aquesta publicació ja s'està omplint de missatges d'ànim, força i suport un cop coneguda la notícia de l'agressió que ha patit al mig del carrer. Santiago Abascal tenia previst comparèixer a les 15.00h per valorar el pacte entre el PSOE i Junts, però de moment, se n'ha endarrerit la seva aparició després de conèixer-se l'atac a Alejo Vidal-Quadras, un dels fundadors del partit que ara presideix.

Ara com ara, segons informen diversos mitjans, no es tem per la vida del polític espanyol malgrat la gravetat de la seva situació. En relació amb l'atac, La Sexta ha informat que, segons fonts policials, l'agressor portava casc quan ha disparat Alejo Vidal-Quadras i ha pogut fugir de l'escena.

➡️ Política

Més notícies: