Muntatge de Pedro Sánchez i Silvia Intxaurrondo amb RTVE darrere
POLÍTICA

Televisió Espanyola, al rescat de Pedro Sánchez

A poc a poc, es desmunta tot el discurs mediàtic que es va organitzar per protegir Sánchez i Begoña Gómez

Les últimes informacions aparegudes a la premsa sobre la dona del Presidente del Gobierno posen en dubte el relat de Sánchez, del PSOE i dels seus altaveus mediàtics.

Begoña Gómez estava en qualitat d'investigada – és a dir, d'imputada – des del principi de la investigació. Els famosos cinc dies de reflexió que es va prendre Sánchez queden ara com un intent de guanyar temps i espai mediàtic. Així ho demostra la filtració sobre l'aixecament del sumari del jutge Peinado.

Desviar la pilota

En tot cas, aquesta informació no ha alterat la posició mediàtica d'alguns altaveus de Sánchez. Entre ells, TVE, amb la periodista Silvia Intxaurrondo al capdavant. Poc després de conèixer-se la filtració del sumari, Intxaurrondo publicava això en xarxes per criticar, no Pedro Sánchez, sinó Alberto Núñez Feijóo:

Sembla que la indicació ara és desviar la pilota i tapar l'evidència que la carta de Sánchez va ser una jugada deliberada. Així, i a més de criticar el líder del PP, Intxaurrondo ha tornat a parlar al seu programa del lawfare, que va ser el puntal de tot el relat mediàtic del PSOE:

És a dir, és una guerra de filtracions que acaba de perdre el PSOE i tota la seva cort de defensors mediàtics.

I és que, com fa ara més d'un usuari a les xarxes socials, cal recordar que poc després de la carta de Sánchez un nombrós grup de periodistes va signar un manifest contra certs mitjans de comunicació, als quals acusaven de publicar “bulos” i “fang”.

Amb la filtració del sumari, aquest manifest es mostra ara gairebé com una innocentada de Pedro Sánchez. Des del principi, ell sabia quina era la situació judicial de la seva dona i, pel que sembla, els que no ho sabien eren certs periodistes.

➡️ Política

Més notícies: