Primer pla de Sílvia Orriols amb la bandera catalana de fons
POLÍTICA

Sílvia Orriols retrata l''esquerra feminista' per Rubiales i Hamás

L'alcaldessa de Ripoll posa en evidència el doble raser pels atacs a Israel

Si una cosa és clara és que la Sílvia Orriols no té por i parla clar. La líder d'Aliança Catalana és molt activa a les xarxes socials i des d'un inici ha mostrat la seva condemna als atacs de Hamàs.

Just fa uns dies assegurava: “Les concentracions que es realitzen a Catalunya en particular i a Europa en general, no haurien de ser a favor de ningú. Sinó en contra de Hamàs i de qualsevol organització islamista-terrorista. És Hamàs qui ha mort civils israelians i qui ha provocat la mort de civils palestins...”.

Aquest 12 doctubre l'alcaldessa de Ripoll publicava una reflexió que treia els colors a la doble moral de certa esquerra. Orriols comparava les reaccions viscudes pel cas Rubiales i els fets després dels atemptats de Hamàs. Segons ella, després del petó de Rubiales a Jenny Hermoso, hi va haver una resposta al carrer de l'esquerra, que "va sortir enfurismada". Cosa que no va passar després de les imatges "de noies jueves nues, exhibides, violades i assassinades".

Imatge del cartell electoral d'Aliança Catalana, amb la foto de la candidata Sílvia Orriols

Per Sílvia Orriols això demostra que "les esquerres d'aquest país són partidàries de l'avenç islamista" i llança una advertència: "quan us n'adoneu, serà massa tard".

No és res de nou que Sílvia Orriols ataqui l'esquerra catalana i espanyola per la seva posició davant de l'islamisme. Fa uns dies també publicava una imatge d'una concentració a Ripoll que se solidaritzava amb el poble palestí. Segons Orriols, els convocants eren "l'extrema esquerra de Ripoll" i membres de l'associació islàmica que "van contractar l'imam terrorista".

Sílvia Orriols treballa un 12 d'octubre

L'alcaldessa de Ripoll i líder d'Aliança Catalana ha volgut mostrar a les xarxes que, tot i ser festiu i Dia de la Hispanitat, ha anat a treballar aquest 12 d'octubre. La seva formació es basa en dues idees bàsiques: la preocupació per la gestió de la immigració i l'independentisme.

➡️ Política

Més notícies: