Muntatge amb un primer pla de Sílvia Orriols de perfil rient i de fons una imatge presa des d'un balcó d'una concentració davant de l'ajuntament de Ripoll amb unes desenes de persones
POLÍTICA

Sílvia Orriols es mofa de la premsa processista després de la manifestació fallida a Ripoll

Unes desenes de persones es van concentrar per mostrar el seu rebuig a les polítiques d'empadronament de la líder d'Aliança Catalana


La setmana passada, els mitjans subvencionats van sortir en tromba a criticar Sílvia Orriols per la seva política d'empadronament. Des que és alcaldessa de Ripoll, la líder d'Aliança Catalana està allargant el procés per concedir el padró als immigrants fins al màxim que permet la legislació. És a dir, la van assenyalar per fer una cosa dins dels límits de la llei. Ràpidament es van sumar a aquesta campanya partits com ERC, Comuns, la CUP i portaveus mediàtics afins aquestes formacions.

La cirereta del pastís d'aquesta campanya -que es mou en termes morals, ja que no se li pot retreure res legalment-, va ser una concentració convocada per diverses entitats i partits davant de l'ajuntament de Ripoll. La protesta es va dur a terme dissabte al matí i va congregar unes desenes de persones. Diversos mitjans com TV3 van afirmar que van ser 200. Nació Digital, afí a ERC, va titular directament que "centenars de persones es manifesten a Ripoll".

Sílvia Orriols no va dubtar a aprofitar el titular poc precís per mofar-se d'aquest mitjà, que el 2022 va facturar uns 700.000 euros de publicitat institucional per part de la Generalitat. "Centenars? Encara que no heu dit milers. Una vuitantena entre marroquins i membres dels partits de l'oposició. Ripoll ha ignorat olímpicament la vostra crida. Quan més infleu les xifres a conveniència, més gran serà la patacada a les urnes", va comentar l'alcaldessa.

Que Sílvia Orriols s'ha pres amb certa conya la concentració en contra seva sembla evident, sobretot, veient el to de la majoria de publicacions que ha fet sobre aquesta qüestió. "Les dones de la comunitat musulmana on eren? A casa escombrant i fent el dinar?", deia compartint una foto de la protesta en què només es veien homes.

També va contestar un mitjà que es va fer ressò d'unes declaracions del president de la comunitat musulmana de Ripoll. "El president de la comunitat islàmica que no va denunciar les crides a matar 'infidels' de l'imam terrorista, ara em vol donar lliçons", va exposar. I també va tenir temps per enviar un missatge a l'oposició política de l'ajuntament. "Mentre l'oposició es manifestava en contra meu al costat de membres de l'associació islàmica que va contractar l'imam terrorista, ja donava suport l'escola de futbol sala i la colla gegantera" del poble. "I encara es pregunten per què vaig guanyar les eleccions...", sentenciava.

➡️ Política

Més notícies: