Primer pla de Sílvia Orriols amb la bandera catalana de fons
POLÍTICA

Sílvia Orriols denuncia l'adoctrinament a les escoles

La líder d'Aliança Catalana torna a aixecar la veu

Aliança Catalana ha esdevingut el bastió de la batalla contra l'esquerra woke a la Catalunya processista. La seva líder, Sílvia Orriols, no descansa en l'afany d'assenyalar la dictadura del bonisme en el tema de la immigració. Això l'ha convertit en centre de la diana amb acusacions constants de “feixista” i “extrema dreta”.

L'alcaldessa de Ripoll ja ha deixat clar repetides vegades que les amenaces i els insults no la faran callar. Ara ha denunciat el contingut d'una agenda escolar en un institut de la seva localitat. Orriols carrega contra “l'adoctrinament en la mentida i en la ideologia woke”.

L'origen és un text contingut a l'agenda de l'Institut Abat Oliva de Ripoll “assenyalant la policia i acusant-la de racisme”. Els racistes, diu Orriols, “són els de la ideologia woke que es freguen les mans pensant en els diners que rebran de les guinguetes que s'han muntat a costa de la immigració”.

Què diu a l'agenda?

A l'agenda escolar d'un institut de Ripoll hi ha un text conscienciant els infants contra el racisme. Fa referència a notícies d'agressions racistes i assenyala la preocupació per l'auge de l'extrema dreta. A continuació diu que “és la policia la que de vegades criminalitza les persones migrades quan són identificades”.

Primer pla de Sílvia Orriols somrient

El text ve signat per SOS Racisme, una de les guinguetes que denuncia Sílvia Orriols. “Ens fa la sensació”, diu, “que el constant degoteig de refugiats morts a la Mediterrània queda lluny de les prioritats de les institucions europees. Ens preguntem si tot això no serà un llegat colonitzador del nostre continent”.

Orriols ha difós la imatge d'aquest text a l'agenda escolar dels alumnes. Els usuaris de la xarxa social X han esclatat d'indignació. El que crida més l'atenció és que no s'esmenten les agressions comeses per estrangers.

La croada de Sílvia Orriols

“Heu convertit Catalunya en un país on pots morir en qualsevol moment per un mòbil, un rellotge o un moneder amb 20 euros. El vostre 'volem acollir' ens ha sortit caríssim”. És un dels darrers missatges del perfil d'Orriols a la xarxa social X (abans Twitter).

Sílvia Orriols, als comandaments d'AC, ha emprès una croada contra la immigració irregular i les conseqüències en la convivència i la seguretat. No li importa els atacs que rep per això: “Sóc d'aquells catalans que com més animadversió, menyspreu i bel·ligerància reben, més afany el posen”.

Ella i el seu partit estan destinats a ocupar un lloc important en la reconfiguració del mapa polític postprocessista a Catalunya. Aliança Catalana es presentarà a les properes eleccions al Parlament, amb l'esperança de liderar l'anomenat quart espai independentista. El seu discurs antiimmigració i antiprocessista té cada dia nous adeptes.

➡️ Política

Més notícies: