Primer pla de la candidata de Ripoll Sílvia Orriols del partit Aliança Catalana
POLÍTICA

Sílvia Orriols passa a l'atac contra el vel islàmic

La representant d'Aliança Catalana alça la veu en contra de l'últim acte organitzat a Ripoll

Silvia Orriols ha arribat a la política catalana com un terratrèmol. La seva aclaparadora victòria a les eleccions municipals de Ripoll l'ha situat en el punt de mira mediàtic. Un punt de mira que està disposat a aprofitar per reforçar i ampliar la seva postura contra la immigració i, concretament, contra l'“islamisme radical”.

La líder d'Aliança Catalana encara no sap si serà la propera alcaldessa de Ripoll. Va guanyar les últimes eleccions municipals, en què va aconseguir més del 30% dels vots en aquesta localitat gironina i el seu partit, AC, va passar d'1 a 6 regidors. Va ser clarament la força més votada.

Ara, els mateixos partits que li van aplicar un cordó sanitari en l'últim mandat intenten buscar un acord que li impedeixi governar durant els propers 4 anys. Esquerra, Junts, PSC i CUP exploren aquest escenari mentre Sílvia Orriols manté la confiança de poder ser la propera alcaldessa de Ripoll.

Primer pla de la candidata de Ripoll d'Aliança Catalana

Aquest escenari no condiciona una Sílvia Orriols que es manté ferma en la seva lluita contra l'“islamisme radical”, que no considera una religió, sinó una “opció política”. En aquest sentit, el seu partit ha denunciat l'últim acte que es va organitzar a la seva localitat, Ripoll.

Un “sopar de dones” multicultural ha enfurismat la formació identitària. L'acte organitzat per l'Ajuntament està escrit en diversos idiomes i, a més, hi ha un dibuix d'una dona amb vel islàmic. Aliança Catalana no va trigar a criticar la decisió d'incloure aquesta imatge en la promoció de l'esdeveniment.

“L'Ajuntament de Ripoll governat per Aliança Catalana no normalitzarà el vel islàmic, símbol de submissió femenina, amb els diners de la gent de Ripoll. Tampoc ajudarà a la substitució demogràfica ni a potenciar la pèrdua d'identitat de la nació catalana. Prou de propaganda proislamista”, diu el partit de Sílvia Orriols.

El missatge ha generat un gran debat a Twitter i la publicació ja ha obtingut gairebé mil reaccions. A l'espera de veure si pot guanyar l'alcaldia, Aliança Catalana continua la seva guerra contra l'“islamisme radical”, que li ha permès convertir-se en la força més votada a Ripoll.