Muntatge amb un pla mitjà de Toño Abad assegut i amb una xapa amb la bandera de l'orgull i un marc amb un primer pla de Saúl Ortiz
POLÍTICA

Saúl Ortiz respon a la UGT amb una aplaudida reflexió sobre els 'gais de dretes'

Un responsable del sindicat ha estat denunciat per presumpte delicte d'odi contra els homosexuals


Un dels molts mantres que sempre utilitza l'esquerra és que els gais no poden ser de dretes. És una idea que treuen la llum sempre que poden. Això no obstant, això ha estat desmuntat sovint per molts homosexuals. Ara, el periodista Saúl Ortiz ha estat el darrer que ha volgut desmuntar aquest mantra amb una reflexió molt aplaudida a les xarxes socials.

El responsable d'Acció LGTBI de la UGT, Toño Abad, contra els 'gais de dretes'

El 23 de novembre passat, Toño Abad va fer una publicació al seu compte d'X que li ha costat una denúncia per possible delicte d'odi. El responsables del departament d'Acció LGTBI d'UGT (i també director de l'Observatori valencià contra la LGTBIfòbia) va tuitejar que "els gais de dretes fer fàstic". I va rematar la seva publicació acusant-los de “venuts”. La seva reacció va venir perquè l'Assemblea de Madrid va votar a favor de la reforma de la Llei LGTBI i la Llei Trans que ha promogut el govern d'Isabel Díaz Ayuso.

Més enllà de la denúncia que li ha caigut després de les paraules, Toño Abad ha rebut una dura reprimenda del periodista Saúl Ortiz. El director d'EseCorazón i col·laborador del programa Festa de Telecinco, que també ha treballat en mitjans com Telemadrid, Televisió Espanyola o la revista Corazón, ha fet una reflexió al seu compte de X deixant en evidència la teoria sobre els 'gais de dretes' de Toño Abad.

Saúl Ortiz deixa en evidència la teoria de Toño Abad

Ortiz ha esclatat, denunciant la "mania en té alguns de vincular els mariques amb l'esquerra. Que no, Toño, que gais de dretes som molts i, per descomptat, vivim sense avergonyir-nos ni estem amagats en una cova. Els més intransigents i intolerants són els que menys haurien. Deixa de classificar-nos en gais bons i gais dolents, 'mantecado'".

No sabem en què quedarà la denúncia que ha rebut Toño Abad i si, finalment, les paraules seran considerades un delicte d'odi. Tot i això, el que és clar és que Saúl Ortiz ja ha sentenciat que la seva teoria sobre els 'gais de dretes' no pot ser més errònia, posant-se a ell mateix com a exemple.

➡️ Política

Més notícies: