Imatge de Santiago Abascal fent-se una selfie amb un jove negre
POLÍTICA

Abascal: 'A Catalunya alguns han apostat per la immigració massiva'

El líder de Vox veu Europa 'amenaçada' després dels disturbis a França

Santiago Abascal va visitar aquest cap de setmana Catalunya en plena vorágine dels disturbis a França . Aquest tema ha centrat bona part del seu discurs, i ha acusat a "alguns a Catalunya" d'haver promogut la immigració massiva i il·legal. Cosa que “només pot portar al deteriorament dels nostres serveis públics i a la delinqüència”.

Advertència del líder de Vox

Abascal ha demanat estar molt atents a la política d'immigració massiva i de tolerància amb la delinqüència. Ha advertit que hi ha “gent lliure amb una quantitat terrible d'antecedents que després acaben cometent crims sexuals i robatoris”.

En aquest sentit, ha lamentat que Pedro Sánchez “sigui incapaç de dir una paraula sobre el que està passant a França”. Un lloc on la situació, segons Abascal, “està a punt de convertir-se en una autèntica guerra civil”. És en aquest punt on ha criticat el que està succeint a Espanya i “especialment a Catalunya”.

"Una societat com la nostra és incapaç d'assimilar una immigració massiva d'aquesta naturalesa", ha advertit. Perquè, segons ha assenyalat, aquesta immigració procedeix “de llocs on hi ha moltes persones incapaces d'adaptar-se a les nostres lleis i la nostra cultura”.

'Una Europa amenaçada'

Durant la visita a la Barceloneta, a Barcelona, el líder de Vox ha parlat d'“una Europa amenaçada per una torba d'antieuropeus”. Ha fet referència als disturbis de França, on “destrossen comissaries, cremen biblioteques i apunyalen per robar un mòbil”.

"Ens deien que venien a pagar les pensions, però ens porten delictes com les violacions grupals que s'han multiplicat durant el govern de Pedro Sánchez", ha dit Abascal. "Ens deien que s'integraven, però es dediquen a dinamitar la convivència", ha insistit. I ha lamentat que ho estiguin justificant “les elits, els mitjans i l'extrema esquerra”.

Ha recordat, per exemple, “aquests fanàtics de la CUP, que han dit que cal treure el pernil de les festes perquè no s'ofenguin”.

'No és la desigualtat, és la cultura'

Santiago Abascal ha criticat que s'assenyali a la desigualtat com a causa de la violència als carrers: “Mai la igualtat ha portat els europeus a apunyalar nadons al sud de França o a degollar professors a la perifèria de París”.

Tampoc, ha dit, “a atropellar amb una furgoneta a vianants com a Barcelona, o a entrar a cops de matxet en una parròquia com a Algesires”. Així mateix, ha recordat els que “tapen la cara a les seves dones”. O “saquegen ciutats senceres com està passant avui, amb la complicitat dels que es fan anomenar antifes i no són més que la delinqüència socialista de sempre”.

"En definitiva", ha conclòs, "una Europa amenaçada pels que no estan disposats a adaptar-se a la nostra manera de viure i a les nostres lleis". Abascal ha assenyalat que “no és la desigualtat, és la cultura”. I que “no és el color de pell, sinó el que algunes persones tenen al cap”.

➡️ Política

Més notícies: