Fotografia de Gabriel Rufián seriós i mirant a la càmera
POLÍTICA

Gabriel Rufián parla dels manifestants de Ferraz i li acaben plovent les crítiques

Es refereix a les protestes a Ferraz per dir que és una forma de 'liar-la gratis' i per criticar el PSOE

El mediàtic portaveu d'ERC s'ha referit a la pinyata de Ferraz. I ho ha fet en realitat per criticar el PSOE. Però als usuaris de X no els ha convençut: li han retret la incoherència.

La pinyata de Pedro Sánchez

La política arriba fins a la nit de Cap d'Any. Unes 300 persones es van reunir a la seu del PSOE per prendre el raïm. Entre altres coses, han fet penjar una pinyata del President del Gobierno.

Multitud de figures del PSOE s'han referit amb indignació al que ha passat. I ho han fet per abundar a la seva estratègia d'agitar el fantasma de l'extrema dreta. Gabriel Rufián també s'ha pronunciat, però no per cantar a l'uníson amb el PSOE.

El portaveu d'ERC diu que, en realitat, el principal beneficiat de les protestes a Ferraz és el PSOE. És a dir, que corrobora que els socialistes tenen l'estratègia d'invocar l'extrema dreta. Així mateix, també ha criticat els manifestants: “millor que estiguin amb pinyates al carrer que amb el BOE a Moncloa”.

Crítiques a la seva incoherència

“Vosaltres els heu assenyalat el camí”, li deien els usuaris en referència a les protestes cròniques. Li han retret els molts anys que els independentistes es van passar tallant la Meridiana. "Vau estar dos anys embolicant-la a la Meridiana i l'anomenàveu llibertat d'expressió".

Li retreien que la llibertat d'expressió fos a conveniència: que algunes manifestacions siguin “liar-la gratis” i d'altres no. Alguns fins i tot anaven més enllà i deien que volien veure la pinyata de Rufián. Al marge de les crítiques als famosos 18 mesos de Rufián. “Però tu no te n'anaves?”, li preguntaven irònicament a un dels polítics més instal·lats del Congrés.

➡️ Política

Més notícies: