Primer pla de Roger Montañola
POLÍTICA

'No és compatible a Catalunya ser feminista i fer la gara-gara al salafisme'

Roger Montañola, del PDeCAT, carrega contra el 'bonisme' a Catalunya

La immigració era tabú a Catalunya fins la irrupció d'Aliança Catalana, un partit independentista i identitari. Les propostes de fre a la immigració ja no són exclusiva del “feixisme espanyolista”. Cada cop més veus dins del catalanisme parlen sense complexos del problema migratori a Catalunya.

Un d'ells és Roger Montañola, el cap de llista del PDeCAT a les eleccions del 23-J. El seu partit reivindica l'herència de CiU davant l'aventura processista de Junts, a qui acusa d'haver venut el catalanisme a l'esquerra “woke”. “Sense ordre no hi ha llibertat, i a Catalunya fa massa anys que anem al son de la CUP”, diu Montañola.

El PDeCAT parla sense embuts

En una roda de premsa a l'Agència Catalana de Notícies (ACN), Montañola ha posat èmfasi en aquesta qüestió. Ha criticat que en alguns llocs es faci joc al salafisme radical que menysprea la dona i la tracta com si estiguéssim a l'època medieval”. I ha advertit que “no és compatible amb la igualtat de gènere”.

El candidat del PDeCAT ha criticat la “sobreexplotació del feminisme” i ha demanat “deixar d'amagar certs debats sobre la catifa”.

No és la primera vegada que Roger Montañola, procedent d'Unió, carrega contra el bonisme imperant a Catalunya. El candidat convergent reivindica una immigració “legal, ordenada i controlada”. I critica "el bonisme d'aquest país que no vol afrontar debats com el de la immigració".

El partit de l'ordre

El PDeCAT es presenta a aquestes eleccions com el partit catalanista de l‟ordre cridat a enterrar el procés. Montañola carrega contra el radicalisme de Junts i diu que “el procés era per fer-nos tots comunistes”. Critica la hipocresia de la CUP d'abraçar alhora el feminisme i l'islamisme radical.

En la seva croada contra el "bonisme" de l'esquerra a Catalunya, Montañola afirma que "ni el Hard Rock ni l'ampliació de l'aeroport influiran en el canvi climàtic".

El partit també es reivindica hereu del pactisme de CiU, disposat a negociar amb tots els partits a Madrid excepte Vox. Afirmen que la independència no és una prioritat per a Catalunya, i es mostren partidaris d'ampliar l'autogovern.

➡️ Política

Més notícies: