Pla mitjà de Roberto Vaquero assegut al seu despatx davant de l'ordenat i agafant una tassa de color negre
POLÍTICA

Roberto Vaquero sobre l'esquerra woke: 'S'han convertit en el que van jurar combatre'

El líder de Frente Obrero parla clar en una entrevista amb Wall Street Wolverine

Roberto Vaquero ens té acostumats a parlar sense embuts sobre els temes principals d'actualitat. Ho fa amb els seus articles a E-Notícies, al seu canal de YouTube i també quan té l'ocasió de concedir una entrevista, com en la recent conversa que va tenir amb Wall Street Wolverine. En aquesta entrevista, el líder de Frente Obrero va deixar diverses sentències que s'han fet virals els últims dies a les xarxes socials.

Entre moltes altres qüestions, Roberto Vaquero i Wall Street Wolverine van parlar sobre l'eix dreta-esquerra i les tesis woke que han abraçat les esquerres europees i també grans corporacions. “L'esquerra segueix modes dels Estats Units. Han passat de denunciar l'imperialisme americà a ser els millors defensors de la ideologia que n'està arribant, que és allò 'woke'”, defensa.

Per a l'escriptor i historiador, quan parla del concepte “woke” es refereix al “postmodernisme ideològic”. "És aquest feminisme que tenim ara o aquest ecologisme de culpar l'individu, on el mateix Estat et diu què pots consumir i què no", posa d'exemple.

Però Roberto Vaquero va més enllà. Quan li retreuen per què és més crític amb l'esquerra que amb la dreta, ell ho té clar. “Qui mana ara? I ja no et parlo de governs, que són titelles. A nivell global, sistèmic, qui mana? El rotllo 'woke'. Això és el que mana i és al poder. Això és Biden, això és tota aquesta gent”, sentencia.

De fet, el líder de Frente Obrero es pregunta què defensen actualment les grans corporacions. Ell ho té clar: “Allò 'woke'”. I per aquest motiu té clar que l'actual esquerra europea “s'han convertit en allò que van jurar combatre”. Com a exemple, Wall Street Wolverine afegeix que “Amazon es posa la bandera LGTBI i els tens a tots aplaudint”.

A l'entrevista Roberto Vaquero també exposa la seva idea respecte al que hauria de passar perquè es pugui revertir l'actual situació que viu Europa en la seva problemàtica amb l'islamisme radical. "Crec que a Alemanya o França haurien de guanyar les eleccions grups contraris a la Unió Europea i, sobretot, a les polítiques migratòries" actuals, explica.

Roberto Vaquero defensa la seva teoria desitjant que “això fos el punt de canvi a la Unió Europea. Que l'esquerra, o una gran part, digués «és el moment. O fem alguna cosa o guanyarà Alternativa per Alemanya a tot arreu». I encara que sigui per por, que reaccionin”, comenta.

A l'entrevista amb Wall Street Wolverine, Roberto Vaquero parla d'aquests i molts altres temes d'actualitat. La situació als Estats Units, els problemes que ha tingut personalment amb amenaces per part d'islamistes o la seva posició respecte a l'ús del vel islàmic en són només alguns.

COMUNISTA ADVIERTE de los PELIGROS de la INMIGRACIÓN en EUROPA ⚠️ ROBERTO VAQUERO