Muntatge amb captura d'instagram
POLÍTICA

Un restaurant marroquí a Espanya fa fora uns gais i la propietària els anomena 'desviats'

Les xarxes esclaten contra el restaurant i assenyalen la contradicció de l'esquerra

Un restaurant de menjar àrab de València ha protagonitzat un incident homòfob que s'ha difós ràpidament per les xarxes socials. Quatre persones han estat expulsades del local per posar a sobre de la taula uns ventalls amb la bandera arcoiris. La propietària del local, Fàtima, d'origen marroquí, va entendre l'acte com un atac a la seva religió i va expulsar els quatre homes.

Les víctimes de l'atac homòfob ho han denunciat a les pàgines de ressenyes de Google, i la gerent ha respost anomenant-los desviats: “Que Al·là us guiï pel camí correcte”, escriu la dona, “us heu desviat moltíssim i a la vostra edat”. A continuació cita l'Alcorà, per dir que els homosexuals es lliuren “a una abominació que ningú al món ha comès abans”.

Les xarxes socials han difós el cas per aconseguir que ningú més torni a trepitjar aquest local, situat al carrer de la Nau de València. A més a més, han demanat a les autoritats que actuïn en virtut de la llei contra la discriminació per raó d'orientació sexual. Demanen que tanquin el local i expulsin del país els islamistes que el regenten, però també són escèptics a causa de la màniga ampla amb els estrangers en aquests casos.

Clam contra el local a les xarxes

Les víctimes denuncien que els amos del local els van fer fora “cridant-nos que hem destrossat la família i que ens anéssim a l'infern”. En la resposta a la ressenya de Google, la propietària els acusa d'haver comès “una agressió moral dins del restaurant”. A més, afirma que el seu restaurant "no és lloc de manifestació d'homosexuals", i en declaracions a Levante-EMV defensa el seu dret "a triar la meva clientela".

Les xarxes han cremat amb missatges assenyalant la contradicció de l'esquerra: “Que era un restaurant àrab, i als musulmans no els agraden els homosexuals, però els dolents són els homes blancs cis hetero normatius”. A més, diuen a l'esquerra que "esteu omplint Espanya d'immigrants la cultura dels quals no consenteix l'homosexualitat" i per això "sou els responsables".

Fan referència, per exemple, a “els que porten el mocadoret palestí sent del col·lectiu LGTBIQ+”. Recentment es va difondre el vídeo d'un líder islamista que demanava “matar els homosexuals encara que no estiguin casats”. La intenció era assenyalar la contradicció de col·lectius com Queer for Palestine, que es manifesten amb banderes palestines al costat de la bandera arcoiris.

➡️ Política

Més notícies: