Lluvia de insultos a Pablo Iglesias en el juzgado: 'Eres un traidor a los obreros' POLÍTICA

VÍDEO | Increpen a Pablo Iglesias a les portes del jutjat: '¡Vendeobreros!'

Iglesias i Montero parlen de 'violència mediàtica i política per impedir els avenços socials'

Es viuen moments d'alta tensió a l'entrada dels jutjats de Madrid, on Pablo Iglesias i Irene Montero tenien avui el judici contra el seu presumpte acusador, Miguel Frontera. Un grup de persones apostades a l'entrada han increpat l'expresident i l'exministra al crit de “Sou uns 'aprovechaos' de la política! Fastigós, a tu m'agradaria trobar-te tot sol. Aquesta és la vostra pròpia medicina”.

Intervé la policia

En un primer moment, tant Iglesias com Montero han vist la situació darrere de la reixa dels jutjats. Després, s'han viscut els moments més tensos quan Irene Montero i Pablo Iglesias han sortit per a encarar-se amb els que els increpaven. Entre un núvol de càmeres i micròfons de la premsa, al final ha hagut d'intervenir la Policia Local de Madrid per evitar incidents.

Poc després, el mateix Pablo Iglesias ha denunciat el que ha passat a través de xarxes socials. “Que un nazi et pugui dir davant d'un jutjat 'A tu et vull veure tot sol' i amenaci una candidata a les europees i no sigui detingut ens parla de la qualitat democràtica del nostre país. S'imaginen que fossin les candidates del PP o del PSOE?”.

També l'exministra Montero ha declarat després davant els mitjans per dir “aquesta és la punta de llança d'una violència mediàtica i política sense precedents contra dos ministres de Podemos i contra una formació política per impedir els avenços socials”. Així mateix, Montero també ha assenyalat “presentadors de mitjans de comunicació” com a instigadors de l'assetjament al seu domicili.

D'altra banda, l'acusat de promocionar aquestes protestes, Miguel Frontera, s'enfronta a la pena de tres anys de presó que demana la Fiscalia per delictes d'injúries greus amb publicitat a l'autoritat, assetjament i descobriment de secrets.

➡️ Política

Més notícies: