Carles Puigdemont en primer pla saludant amb cara somrient
POLÍTICA

Puigdemont enfada als seus anunciant la seva candidata a les generals

“No heu entès res”, la resposta dels votants independentistes a Puigdemont

Carles Puigdemont ja ha té candidata de Junts per Catalunya a les eleccions generals del proper 23 de juliol. Fa quatre anys, Laura Borràs, l'actual presidenta del partit, va ser la cap de cartell. Va durar poc a Madrid i va canviar el Congrés dels Diputats pel Parlament de Catalunya el 2021.

La seva segona en aquelles eleccions a Madrid, Míriam Nogueras és l'escollida per Carles Puigdemont. O almenys això es pot deduir de la publicació a Twitter que va fer des de Bèlgica per respondre a la crida de Pedro Sánchez.

Junts per Catalunya afronta aquesta nova convocatòria electoral amb cert optimisme. El seu principal objectiu serà superar l'ERC de Rufián i Míriam Nogueras té un perfil molt similar al candidat d'Esquerra.

Puigdemont assegura que “estan preparats” en una publicació publicada fa pocs minuts. La seva declaració ha rebut el vistiplau dels seus partidaris, però no tots els votants independentistes hi estan d'acord. Un sector més radical, que ahir celebrava els pobres resultats indepe, no ha dubtat en respondre a l'ex president.

Des del seu punt de vista, són unes eleccions on Junts per Catalunya no hauria de presentar-se. “No servirà de res votar en un país que no és el nostre”, “no aniré a votar” o “eleccions espanyoles. Traïdors”, són només alguns dels comentaris que ha rebut la publicació de Carles Puigdemont. I no són pocs: