Muntatge de fotos de primer pla de Sílvia Orriols amb rostre mig somrient i, al costat, imatge de la portada del llibre 'Fenomen Orriols, la nova política'
POLÍTICA

Publiquen el primer llibre sobre Sílvia Orriols: en hores ja és un dels més venuts

Supera en vendes fins i tot el llibre de Javier Milei: Orriols és una figura en ple auge a Catalunya

A poc a poc, Sílvia Orriols es comença a convertir en un fenomen polític i mediàtic. De ser pràcticament una desconeguda va passar a ser l'alcaldessa de Ripoll i, després, una de les veus polítiques més disruptives de Catalunya. Amb els seus dos escons al Parlament, el partit d'Orriols, Aliança Catalana, comença el seu veritable camí polític.

L'identitarisme a Catalunya

Ara, la novetat és que li acaben de dedicar un llibre amb el títol “Fenomen Orriols: la nova política”. El seu autor és 'VogelfreiCAT', el pseudònim d'un acèrrim defensor de Sílvia Orriols i d'Aliança Catalana a les xarxes socials. El més rellevant, però, és que el llibre és un èxit incontestable de vendes.

Captura de la web d'Amazon dels llibres més venuts, amb el llibre sobre Sílvia Orriols en segona posició

Segons la mateixa web d'Amazon, de moment és el tercer llibre més venut de la secció de política tant en espanyol com en català, superant fins i tot el llibre del president Javier Milei (el llibre que va presentar a Espanya). També és el segon llibre en català més venut.

La mateixa Sílvia Orriols ha reaccionat a xarxes i s'ha sorprès davant aquesta situació. “Si fa 4 anys m'haguessin dit que escriurien un llibre sobre mi, m'hauria ficat a riure... Però ho han fet”:

Certament, Orriols és un “fenomen” polític. I és que Aliança Catalana ha aconseguit condensar a Catalunya l'auge identitari que hi ha ara mateix a Europa. I ho ha fet a la calor del fenomen que més marca aquesta tendència: el desordre migratori amb tots els seus efectes derivats.

De moment, cal esperar que el partit aprofiti els seus dos escons per guanyar múscul mediàtic i econòmic. TV3 haurà d'informar de les seves activitats i la tribuna del Parlament els servirà per amplificar els seus missatges i reivindicacions. Tot plegat, les eleccions europees també serviran per prendre el pols a una Europa que gira cap a l'identitarisme a màxima velocitat.

➡️ Política

Més notícies: