Jaume Collboni apareix en primer pla, mentre que al fons es pot veure La Roja celebrant la victòria contra França
POLÍTICA

El processisme s'acarnissa amb Jaume Collboni per la Selecció Espanyola

L'alcalde de Barcelona anuncia que hi haurà una pantalla gegant i els indepes s'indignen: 'tant de bo caigui humiliada'

Per bé o per mal, en aquesta època tot es polititza. Més encara a Catalunya, una societat plena de tensions polítiques i socials. El patró és sempre el mateix: qualsevol novetat que l'actualitat posi sobre la taula es polititza. Dir això ara és sinònim de dir “Eurocopa”.

Insults i menyspreu

Ahir, Espanya va guanyar França a les semifinals i aquest diumenge, per tant, serà a la final. Com és natural, això és motiu de joia per a molts ciutadans. I també un motiu de treball per als ajuntaments, que en aquestes ocasions solen instal·lar pantalles gegants als seus municipis. Així, per exemple, ho ha fet García-Albiol a Badalona.

I Barcelona no en serà una excepció. El mateix alcalde Collboni ha anunciat a través de xarxes socials que “els aficionats al futbol podran gaudir de la final a una pantalla gegant”. Els propers dies, explica l'alcalde, les autoritats anunciaran el lloc on se celebrarà l'esdeveniment.

Ara bé, Barcelona no n'és una excepció per col·locar una pantalla gegant, però tampoc per polititzar l'esdeveniment. I és que la publicació de l'alcalde s'ha omplert de comentaris de simpatitzants independentistes criticant la decisió amb paraules molt gruixudes i fins i tot insultants.

“Puta Espanya! Tant de bo caigui humiliada...”, “Que sigui a l'abocador, així us porteu la pudor de merda colona que feu”, “Qualsevol ciutadà català que pugui fer alguna cosa per evitar això, que ho faci” o “Posa la pantalla al teu casa i els convides allà”. Aquesta era la mena de comentaris que ha rebut Jaume Collboni.

Cal esperar, doncs, que la final d'aquest diumenge sigui el colofó a una polèmica que també és política i nacionalista. Ja sigui perquè la selecció espanyola guanyi o perdi, les xarxes socials tornaran a ser un formiguer.

➡️ Política

Més notícies: