Joan Josep Nuet està dret al faristol del Congrés dels Diputats sostenint un got d'aigua.
POLÍTICA

Un 'junquerista' presumeix d'un acte de Junqueras i les xarxes l'acaben enfonsant

Qualsevol publicació sobre Junqueras s'omple de crítiques i acudits: 'Eren tots de la B o n'hi havia algun de l'A?'

La immigració irregular està disparada, el PSOE acumula poder davant els ulls atònits de Junts i ERC busca el seu destí. Això són potser els tres factors més determinants de la política catalana.

De la immigració irregular no se n'espera gaire més que caos, i de Junts no se n'espera més que una travessia pel desert.

D'ERC, en canvi, s'espera una petita guerra interna i que Junqueras sigui, per a més glòria de les paradoxes, la “renovació” política d'ERC. De moment, això li està costant força conya a Junqueras.

Home amb barba i cabells curts parlant en un micròfon mentre gesticula amb la mà.

Ahir mateix, el periodista esportiu Xavier Valls ironitzava el tema. “És com si Bartomeu es tornés a presentar al Barça”, va dir amb sorna.

I avui mateix, si no a Junqueras, sí que li ha tocat ser objecte de burles a un 'junquerista'.

Junqueras fa pelegrinatge per Catalunya

A ERC hi ha molta gent que agafa lloc. No es tracta només de l'enorme infraestructura de càrrecs milionaris que controlava ERC, sinó també de militants. Això fa que més d'un hagi d'empassar-se amb gripaus i estirar la realitat, de la qual ERC no ha estat gaire assídua durant els últims anys.

L'últim exemple ens ho ha donat Joan Josep Nuet, que ha passat per tota la paleta de colors de l'esquerra catalana, recalant finalment a ERC. Fins no fa gaire, Nuet era el director general de Relacions Institucionals i amb el Parlament. I ara mateix es dedica a impulsar la candidatura de Junqueras.

En un missatge a xarxes socials, Nuet ha compartit les imatges de la visita de Junqueras a Polinyà. “Més de 100 persones l'han escoltat i debatut amb ell”, diu Nuet amb orgull:

Aquest missatge ha aconseguit força visibilitat i moltes respostes, l'absoluta majoria crítiques. Tot i que també han abundat les bromes.

"Aquí no hi ha 100 persones ni pintant ninots", "I tots a sou que si no ni el tato", li deien amb ironia, en referència al ninot fals de Junqueras.

En aquest sentit, hi ha hagut molts comentaris sobre la famosa estructura B del partit, destinada a fer la guerra bruta. “Eren tots de la B o n'hi havia algun de l'A?”.

➡️ Política

Més notícies: