Dos homes de mitjana edat, un amb vestit i corbata i l'altre amb camisa de mezclilla, posen davant un fons desenfocat.
POLÍTICA

Albiol treu els colors a Pedro Sánchez pel seu últim 'canvi d'opinió'

L'alcalde de Badalona retrata la hipocresia del PSOE: 'el contrari del que deien fa deu dies'

A la política espanyola i catalana la radicalitat va a granel. Sobretot, al PSOE, la passió del qual pels canvis d'opinió li permet mantenir-se al poder. Això passa desapercebut entre l'enorme soroll polític que hi ha en aquests moments.

Ara bé, no passa desapercebut per a tothom. Entre ells, l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, que no té majoria absoluta per casualitat, i que ara veu com la realitat li dona la raó. Més concretament, se la dona Pedro Sánchez.

Home amb vestit i corbata parlant davant d'una bandera d'Espanya i un fons blau.

Sánchez o Meloni?

El president del Gobierno està de gira per l'Àfrica per intentar controlar la immigració irregular a l'origen. Es coneix que les seves concessions a Mohamed VI no han servit perquè el Marroc torni el favor i controli les fronteres d'Espanya.

Entre altres coses, el president Sánchez ha enviat un missatge a la població africana en què se li diu, en essència, que millor que vinguin de manera regular. A més, va deixar clar que Espanya ha de pagar les pensions i que calen 250.000 immigrants anuals. Tot i que el plat fort ho ha deixat per al final de la gira.

Des del Senegal, Sánchez ha dit que són “imprescindibles” les deportacions dels immigrants irregulars. Així mateix, ha posat l'accent a les màfies “que trafiquen amb éssers humans”. Es tracta literalment del mateix discurs que té en aquests moments la primera ministra italiana, Giorgia Meloni:

Nou "canvi d'opinió"

Per al·lusions, Xavier García Albiol ha respost aquestes paraules de Sánchez. Perquè recordem que, fa menys de dues setmanes, el PSOE i tots els terminals mediàtics anaven amb tot contra Albiol per criticar la immigració irregular.

“Avui sense posar-se vermell diu el contrari del que deien fa deu dies”, denuncia Albiol des de xarxes socials:

Tot això al marge que fa temps que Albiol demana deportacions d'irregulars i de criminals reincidents. Així mateix, l'alcalde de Badalona també s'ha destacat per algunes advertències sobre la necessitat que els poders públics resolguin com més aviat millor aquest problema.

El que sembla segur és que assistim a un canvi de rumb dins del PSOE i que respon clarament als evidents efectes negatius del desordre migratori.

➡️ Política

Més notícies: