Marta Rovira, Ruben Wagensberg, Oriol Soler, Xavier Vendrell, Jesús Rodríguez i altres fugats caminant per un carrer amb arbres i cotxes estacionats als costats.
POLÍTICA

El polèmic tuit de la mà dreta de Laura Borràs sobre el retorn dels fugats

Segueixen les batalles dins del processisme el dia que Marta Rovira i Ruben Wagensberg han tornat a Catalunya

Marta Rovira, Ruben Wagensberg i la resta de fugats per la causa del Tsunami Democràtic ja són a Catalunya. El seu retorn ha esdevingut un dia de celebració per al processisme. Tot i això, ni l'aquelarre emocional processista que estem vivint aquest divendres ha servit perquè ERC i Junts enterrin la destral de guerra.

Jordi Turull, secretari general juntaire, ha anat a rebre Rovira, Wagensberg i companyia a la frontera amb França. I Carles Puigdemont ha expressat la seva "alegria" pel retorn dels seus companys de fugida. Tot i això, sembla que no tothom a Junts està content. Així ho demostra la polèmica publicació que ha fet el que va ser mà dreta de Laura Borràs, Francesc de Dalmases. Una publicació, a més, que ha estat compartida pel compte oficial de Twitter del grup parlamentari de Junts.

Francesc de Dalmases i Laura Borràs somrients caminant juntes al Parlament

El diputat juntaire al Parlament ha expressat que "avui, molt especialment, un sentit record per als Detinguts 23-S[un grup de 12 independentistes acusats d'organització terrorista i que s'enfronten a entre 8 i 27 anys de presó], per al president Carles Puigdemont, per als consellers Lluís Puig i Toni Comín... per a totes les persones que han patit i pateixen la repressió espanyola. Cap somriure serà complet sense vosaltres".

D'aquesta manera, Francesc de Dalmases no només no ha fet cap publicació fent referències a Rovira o Wagensberg, sinó que ha volgut deixar clar que el seu record és només per als membres del seu partit que segueixen amb causes obertes i per a un grup d'imputats que encara no està clar que puguin acollir-se a l'amnistia.

Avui era un dia perquè el processisme aparentés unitat. Ja sabem que el que ells anomenen "repressió" és de les qüestions que més uneixen uns processistes que fa anys que es llencen els plats pel cap. Fins i tot Oriol Junqueras i Marta Rovira s'han abraçat en públic, com si tot Catalunya no sabés que es porten a matar. Però, ni així, alguns sectors de Junts han pogut evitar llançar un missatge que deixa més que clar que la pau entre el processisme només s'aconsegueix quan hi ha en joc càrrecs i diners públics, com va quedar demostrat al pacte per presidir la Mesa del Parlament .

➡️ Política

Més notícies: