Muntatge amb foto de personatge

POLÍTICA

El pla d'Alejandro Fernández a Catalunya: educació, fiscalitat i contra el no a tot

El candidat del PPC diu que sí al turisme i la indústria, la seguretat ciutadana i la propietat privada, i l'economia

El PP va confirmar fa uns dies a Alejandro Fernández com a candidat del partit a les eleccions del 12 de maig a Catalunya. Els dirigents nacionals i catalans van fer pinya al voltant del candidat per mostrar unitat davant d'una cita clau. El tarragoní ha iniciat la campanya amb el repte de complir les expectatives de ser la formació que més creix en intenció de vot segons les enquestes.

El líder dels populars catalans fa temps que mostra amb les seves intervencions al Parlament les línies mestres del seu projecte per a Catalunya. Un projecte basat a girar full al processem després d'una “dècada perduda”, reactivar l'economia catalana i alliberar-se del llast de l'esquerra radical. Aquest cap de setmana ho ha expressat de manera més clara, en un acte electoral a la Plaça Europa a Montjuïc, Barcelona.

Turisme, indústria, seguretat ciutadana i propietat privada

Alejandro Fernández ha defensat la seva candidatura com la del “sí davant del no que ha impulsat l'esquerra a Catalunya amb la complicitat de Junts”. Fernández ha dit “sí a la convivència entre el turisme i la indústria, davant de la turisme fòbia i la industriofòbia”. En aquest sentit, ha criticat “la ideologia perversa que diu no a tot, i pretén criminalitzar el turisme, que suposa el 20% del PIB, i la indústria, que va ser sant i senyal de la Catalunya pròspera”.

Primer pla de perfil amb els membres del PP Alejandro Fernández i Daniel Sirera

Ha posat com a exemple el cas de Tarragona, on durant anys “han conviscut el polígon industrial químic més gran del sud d'Europa amb un dels emplaçaments turístics més privilegiats”. I ha lamentat que "aquests últims anys de fanatisme ideològic s'hagi posat en dubte un model que era d'èxit". Apel·lant a una de les seves expressions més conegudes, ha apel·lat a superar el “perroflautisme contemplatiu”.

D'altra banda, ha defensat el sí a la seguretat ciutadana ia la propietat privada davant dels que defensen que es pot violentar el pis d'algú i atracar lliurement. Un punt important, perquè fins ara el PPC havia estat especialment prudent a la denúncia de la inseguretat per diferenciar-se de Vox. Ara Fernández aixeca també aquesta bandera, contra la inseguretat i els okupes.

Educació i economia, prioritats

Alejandro Fernández ha dit que la seva és la candidatura del sí a la qualitat educativa ia la cultura de l'esforç, davant dels que consideren que el sistema educatiu és el seu laboratori ideològic per manipular els anhels dels alumnes”. També la candidatura "del sí al creixement econòmic i l'economia productiva, davant d'aquells que consideren que cal massacrar impostos i convertir Catalunya en un infern fiscal".

Així mateix, ha defensat la seva com la candidatura “del sí al món rural, als agricultors i ramaders, davant d'aquells que els piquen a burocràcia, a taxes ia impostos incomprensibles que comprometen el seu futur”.

Alejandro Fernández ha defensat "una energia a l'abast de tothom i amb preus raonables, davant dels que defensen la transformació verda i obliden que Catalunya és la regió d'Espanya on s'executen menys projectes d'energia renovable". La culpa la té una vegada més la Catalunya del no tot, ha dit. El no d'Alejandro Fernández és als projectes que divideixen i destrueixen la convivència, i per això diem no al Procés, i no a l'amnistia.

➡️ Política

Més notícies: