Muntatge de Pilar Rahola i Pablo Echenique cara a cara
POLÍTICA

Pilar Rahola es cobra la venjança contra Pablo Echenique després de discutir sobre Israel

Després que Echenique li digués “equivalent moral a una fossa sèptica”, la periodista va ironitzar amb el resultat de Podemos a Galícia

Pablo Echenique i Pilar Rahola van tenir una picabaralla en xarxes. En realitat, ho va tenir Echenique amb Rahola. L'expolític es va referir a unes paraules de la periodista sobre la guerra de Gaza i li va dedicar un fort insult. Rahola no va dir res i va esperar després de les eleccions gallegues per tornar-li el cop.

Rahola i els morts a Gaza

“L'equivalent moral a una fossa sèptica”, això va ser el que Pablo Echenique li va dir a Pilar Rahola a través de xarxes socials. El motiu era que Rahola – coneguda defensora d'Israel – es va referir a les víctimes de la guerra de Gaza. Més concretament, a la comptabilització de les víctimes.

La periodista va dir en una conferència a Montevideo que no es pot saber en directe i al minut quantes baixes hi ha en una guerra. Ho deia en referència als mitjans de comunicació que publiquen amb tota seguretat el nombre de morts entre els palestins. “Ningú al món pot saber quanta gent mor en una guerra al minut, però els palestins sí” va ironitzar Rahola.

Pablo Echenique va sortir a contestar Rahola i ho va fer amb unes paraules molt dures. Li va enviar un missatge a xarxes dient-li que era “l'equivalent moral a una fossa sèptica”.

Rahola li torna el cop

La periodista no va respondre al missatge d'Echenique. De fet, no va dir res fins després de les gallegues. Com tothom sap, Podem va obtenir un resultat molt dolent fins al punt que el PACMA els va superar en nombre de vots. En qualsevol cas, era l'estratègia de Podemos: el seu líder moral, Pablo Iglesias, va demanar el vot per al BNG i així fastiguejar Sumar.

Amb aquesta irònica resposta, Rahola tornava el cop a Echenique i tancava la polèmica d'uns dies enrere. Alguns usuaris semblen haver recordat quin era l'origen d'aquesta picabaralla entre tots dos i encara feien comentaris a Rahola sobre la guerra a Gaza. Altres s'apuntaven a la ironia amb el resultat electoral de Podemos i de Sumar. “Té més likes el tuit d'Echenique que els vots Sumar a Galícia”, deien alguns.

➡️ Política

Més notícies: