La tertuliana, Pilar Rahola, a 8tv
POLÍTICA

Pilar Rahola, a 8TV: 'Per Espanya, Visca Espanya!'

La tertuliana s'encén pel pacte a Barcelona

El pacte in extremis PSC-PP-Comuns per deixar Junts i ERC sense el govern de la ciutat de Barcelona té l'independentisme encès. El “que us bombin a tots” de Xavier Trias expressa el sentir del secessionisme. Són conscients de com era d'important la ciutat comtal per recompondre la unitat dels partits independentistes en plena crisi.

Des del dia de la investidura de Jaume Collboni (PSC) com a alcalde, l'espai de Junts i ERC porta venent el mateix relat: l'espanyolisme va perpetrar des de Madrid poc menys que un putsch per arrabassar Barcelona a l'independentisme.

El 'Visca Espanya' de Pilar Rahola

El tema va suscitar un intens debat a OpinaCat, un programa de debat polític a 8TV. Pilar Rahola, veu de l'independentisme més radical, es va enfrontar verbalment a l'exdiputat del PP al Parlament Santi Rodríguez. “És preferible un inepte, algú que ha destruït Barcelona, que un independentista?”, li va preguntar.

En la línia del mantra indepe d'aquests darrers dies, Rahola acusa el PP d'haver “salvat el colauisme”. I en un moment de deliri, la tertuliana s'ha arrancat amb un “Per Espanya, visca Espanya!” per caricaturitzar el pacte a Barcelona. Una demostració de que el separatisme no porta gens bé la derrota a la ciutat comtal.

8TV, la tele de Junts

8TV s'ha convertit a la tele de Junts, fins al punt que tenia tancat un acord amb el partit per portar la gestió de la televisió municipal a Barcelona. Això hauria salvat el canal, que està en una situació d'insolvència. Però el pacte anti-Trias a Barcelona ha arruïnat els plans.

No és estrany doncs que Pilar Rahola, que fa més hores que un rellotge a 8TV, defensi amb tant interès la tesi del complot madrileny a l'alcaldia de Barcelona. En un altre programa, El Pentàgon, va insistir en aquesta línia. "L'independentisme necessita trobar eixos d'unitat, tenint en compte que s'acaben de carregar l'ajuntament de Barcelona perquè era independentista".

En aquest sentit, va demanar fixar-se “en el PSOE i el PP, que no es poden veure i s'estan matant electoralment, però a Barcelona van unidos”.

➡️ Política

Més notícies: