Imatge del President de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, assegut al seu escó amb cara reflexiva

POLÍTICA

Pere Aragonès fa el ridícul quan li pregunten si la seva filla va a l'escola pública

El candidat d'ERC s'enreda per intentar tapar que la seva filla va a una escola concertada

Quan arriben les eleccions són habituals les entrevistes i els qüestionaris personals als candidats. És una cosa a la qual gairebé cap es nega perquè donen una imatge més propera del polític. El problema és quan aquesta imatge, precisament per ser més propera, agrada encara menys.

Ahir, per exemple, Salvador Illa es va sotmetre al qüestionari del 324. El líder del PSC va rebre moltes crítiques, però menys de les que ara està rebent Pere Aragonès. Com Illa, el candidat d'ERC s'ha vist en la tessitura d'haver d'admetre certes coses de la vida personal que no harmonitzen gaire bé amb la idea de ser d'esquerres.

“El 12 de maig tindrà més temps per cuinar”

A més a més de descobrir que a Salvador Illa li agrada la kombutxa, també hem descobert que la seva filla cursa el batxillerat en una escola concertada. Ja en són dos. Pere Aragonès ha explicat que la seva filla també va a una escola concertada, però ho ha explicat fent més voltes que Illa.

I per aquí ha vingut la polèmica: per no admetre que simplement s'estimen més l'educació concertada o privada. Sobre això, Aragonès ha fet una pirueta i ha dit: “La meva filla va a una escola, també del servei públic de Catalunya, una escola concertada de Calella”.

Deixant al marge aquesta hipocresia light, també hem conegut els horaris d'Aragonès o que, si pogués, aniria a l'aeroport amb transport públic. Novament, Salvador Illa es va mostrar més realista i va admetre que per qüestions de seguretat es mou en un vehicle i amb escorta. Cosa que, per descomptat, també fa Aragonès, que n'és el president.

Les crítiques que ha rebut a les xarxes van totes en la mateixa línia: ningú no s'acaba de creure les respostes. Molts usuaris diuen que ens els quadra que pugui cuinar a casa si alhora diu que es passa el dia fora de casa. La ironia ha estat abundant. “Si tot va bé, el 12 de maig tindrà més temps per cuinar” o “Molt d'esquerres, però tothom a la concertada”.

➡️ Política

Més notícies: