El primer secretari del PSC, Salvador Illa, en arribar a una sessió plenària, al Parlament, a 5 de març de 2024, a Barcelona, Catalunya

POLÍTICA

Pals a Salvador Illa per com ha decidit educar la seva filla

El candidat del PSC respon preguntes personals i les crítiques no triguen: 'més de dretes que anar a missa'

Una de les coses que veurem durant les properes setmanes seran acostaments més personals als polítics. És un dels manaments de la comunicació política. La intenció és humanitzar el personatge i fer-ho més proper.

Només cal veure algunes de les publicacions més recents d'ERC per comprovar que els republicans hi estan també amb això. Durant els darrers dies, han penjat diversos vídeos de figures com Raquel Sans o el mateix Pere Aragonès responent a qüestionaris improvisats. Els pregunten pel seu menjar favorit, la seva sèrie televisiva de referència, coses així.

El qüestionari a Salvador Illa

En aquest sentit, el líder del PSC, Salvador Illa, no n'és una excepció. El '324' ha començat a fer qüestionaris als candidats i Illa ha respost al seu. Ha explicat que li agradaria viatjar més, que va anar a veure Bruce Springsteen i aquest tipus d'assumptes.

Però també s'ha hagut de mullar amb alguns temes polèmics com el Hard-Rock, l'ampliació de l'aeroport, les assegurances de salut privades, etc. Això responia el candidat del PSC al qüestionari:

El motiu de la polèmica? Algunes de les respostes en els temes sensibles. Illa diu que té una assegurança de salut privada des de fa molts anys, que la seva filla estudia el batxillerat a la concertada, que no té inconvenients amb el Hard-Rock o que està a favor d'ampliar l'aeroport del Prat.

Això ha portat molts usuaris a criticar i fer burla que el PSC es pugui considerar un partit d'esquerra. “Més de dretes que anar a missa”, deia algun.

Tuit contra unes preguntes a Salvador Illa a 3/24

"Que algú segueixi pensat que aquesta gent és d'esquerres...", "Així de fàcil és robar vots a Gabriel Rufián", "Si sembla un pijo de Sant Cugat parlant". Això deien multitud d'usuaris al qüestionari Salvador Illa.

➡️ Política

Més notícies: