Captura del vídeo fet amb IA de Junts per Catalunya per a les eleccions del 23J
POLÍTICA

'Feu pena': El nou vídeo de Junts se'ls gira en contra

Junts intenta recrear Felip VI en un vídeo amb IA que desferma la conya i missatges en contra

Mai cal pensar que un partit polític no pot fer més el ridícul , perquè sempre es poden superar. N'és una mostra l'últim vídeo amb Intel·ligència Artificial que ha publicat Junts per Catalunya en clau electoral.

El partit de Carles Puigdemont intenta recrear Felip VI parlant a camera i demanant perdó als catalans per l'1 d'octubre. Més enllà de la poca gràcia, de la infantilitat del discurs que vol enviar Junts, el vídeo sembla fet per estudiants escolars. No s'assembla gaire al Rei, ni en la cara ni en la veu, i el que ha provocat és conya i crítiques per igual.

El fals discurs de Felip VI és digne de la millor calçotada processista: “Reconec que no he respectat la neutralitat que garanteix la Constitució espanyola. Demano perdó a tots els catalans i catalanes que vàrem perseguir, pegar i hem acustat de terrorisme. A qui vàrem empresonar i empènyer a l'exili, ho sento molt, m'he equivocat”.

Al final del vídeo -ho expliquem per si prefereixen evitar perdre el temps- surt Míriam Nogueras així com a molt enfadada. Apareix per explicar-nos que els catalans “no tenim Rei” i llança un “Visca Catalunya Lliure” desafiant no se sap massa a qui.

Els comentaris al vídeo de Junts són el millor de tot plegat. Només per això val la pena entrar a Twitter avui. Alguns publiquen les fotos de Laura Borràs amb el Rei, d'altres directament els titllen de “cutres” o de fer “el pena”.

Per a altres usuaris Junts per Catalunya són uns “mentiders”. Hi ha qui directament assegura que el vídeo és “tan realista com la vostra independència”. Costa de trobar comentaris positius i no és per menys. Si la Intel·ligència Artificial ha arribat a la política per coses com aquesta, anem apanyats. Que passi ràpid la campanya electoral i puguem oblidar la gran aposta a les xarxes de Junts per Catalunya.

➡️ Política

Més notícies: