Ana Pastor en una foto d'arxiu en un plató de la televisió
POLÍTICA

Ana Pastor, al rescat de Pedro Sánchez

La moderadora del debat ha pres clar partit pel PSOE

SI els debats són realment decisius, aquest dilluns és un mal dia per a Pedro Sánchez. El president del Govern ha aparegut alterat, sense deixar parlar Alberto Núñex Feijóo i amb una sola paraula a la boca: Vox. Per no voler un debat a quatre amb Abascal, Pedro Sánchez ha basat la seva estratègia a una sola consigna, fer creure que el PP i Vox són el mateix.

Pedro Sánchez ha tingut una ajuda al plató. Tot i interrompre centenars de vegades, la moderadora Ana Pastor no ha dubtat a repetir que eren els dos candidats els que no escoltaven. Pastor en cap moment ha parat el candidat del PSOE i fins i tot ha preguntat a Feijóo per Vox al parlar de violència de gènere. Tot i haver-hi un bloc de pactes, Ana Pastor s'ha saltat el guió pel plaer de Sánchez.

En un moment del debat, Feijóo s'ha compromès a respectar la llista més votada. Ha volgut emfatitzar la seva promesa amb un document signat que deixava Sánchez en evidència. SI el PSOE no vol que Vox governi, que es comprometi a donar suport el PP, no? Era un moment delicat per a Sánchez, però hi havia Ana Pastor, que ha tancat el bloc per anar a publicitat.

És difícil que Pedro Sánchez aconsegueixi empatar el debat d'aquest dilluns. Si buscava un revulsiu heu trobat tot el contrari. Alberto Núñez Feijóo ha sabut mantenir la calma i deixar en evidència l'actitud autoritària de Pedro Sánchez.

Per sort per a Pedro Sánchez hi havia Ana Pastor, que ha fet de tot menys moderar. L'esquerra mediàtica ja té un argument per justificar el desastre socialista: el debat no l?ha guanyat ningú perquè els dos candidats no se sentien.

I és que potser Feijóo no va guanyant al debat, però encara que Ana Pastor s'esforci, Pedro Sánchez sortirà perdedor de la cita televisiva.

➡️ Política

Més notícies: