Muntatge amb Daniel Esteve, propietari de Desokupa, amb Barcelona de fons
POLÍTICA

Pablo Iglesias torna a demanar que detinguin el líder de Desokupa

El fundador de Podem creu que Daniel Esteve hauria de ser detingut

Pablo Iglesias no acaba de trobar el seu lloc després de deixar el Govern d'Espanya. I si un es para a pensar, tampoc no és estrany. La seva aposta per Yolanda Díaz ha enterrat definitivament Podem i ha deixat la seva parella Irene Montero fora de les llistes de Sumar. Iglesias intenta mantenir la seva influència a l'esquerra a través de Canal Red i participant en diverses tertúlies, però amb poc èxit.

Una de les coses que més criden l'atenció és la seva croada contra diversos personatges mediàtics espanyols. La seva fixació amb Ferreras, amb Ana Rosa Quintana o amb Vicente Vallés ja és malaltissa. Sobretot perquè ell mateix és un producte dels mitjans de comunicació, que un dia determinat van decidir per interessos polítics que Podem havia de ser un actor important. Criticar ara que altres mitjans i periodistes facin política és mesquí.

Irene Montero i Pablo Iglesias amb el puny enlaire en un acte de campanya

Pablo Iglesias ja ens té acostumats a dividir Espanya entre bons i dolents, entre dignes i indignes. Des de fa un temps Daniel Esteve de Desokupa forma part dels seus enemics íntims. Fa un parell de mesos, Iglesias posava Esteve i Ana Rosa Quintana al mateix sac: "Aquests mitjans de comunicació delinqüents que han promocionat els esquadristes nazis de Desokupa fent-los propaganda durant hores i hores de televisió en prime time. Podem diu que vol fer una llei perquè aquests delinqüents nazis acabin a la presó, que és on han d'estar”.

Dilluns passat tornava a la càrrega. A la tertúlia de RAC1, Pablo Iglesias tornava a demanar presó per a Daniel Esteve: "Que en aquest país aparegui un delinqüent de Desokupa dient que formarà un exèrcit i que sortirà, i no amb un pal, i que aquest tipus no estigui detingut i no en detenció preventiva és inexplicable”.

L'estratègia de Pablo Iglesias és anar repetint el mateix discurs una vegada i una altra, a veure si així es converteix en veritat. Ha acusat Desokupa de prendre drogues, de matons i de nazis. Sembla que la llei no és del seu gust, ja que les conductes actuals de Desokupa no mereixen presó. No passa res, Pablo Iglesias té una solució: fer una llei a mida.

➡️ Política

Més notícies: