Primer pla de Sílvia Orriols amb rostre neutre i, al costat, el logotip de La Sexta amb el plató d''El Intermedio' de fondo
POLÍTICA

Orriols acusa La Sexta de cometre un delicte per manipular un titular sobre ella

Polèmica per l'entrevista que ha fet un conegut programa de televisió a l'alcaldessa de Ripoll

La líder d'Aliança Catalana, Sílvia Orriols, adquireix visibilitat als mitjans. Ara, que ja és diputada al Parlament, apareixerà als debats i serà entrevistada a TV3. Així mateix, aquesta notorietat li porta al fet que mitjans de major abast s'interessin per la seva figura.

El famós programa 'El Intermedio', presentat pel també famós Wyoming, s'ha desplaçat aquests dies a Ripoll per parlar amb l'alcaldessa Orriols. La periodista Andrea Ropera va ser l'encarregada del reportatge i de fer l'entrevista a Orriols. Hi van parlar dels temes habituals i que distingeixen Aliança Catalana.

Van parlar, per exemple, de la polèmica de l'islam o de si Orriols es considera extrema dreta. A això darrer va respondre que no. En canvi, a la pregunta de si se sent islamòfoba, l'alcaldessa va respondre amb un contundent “Evidentment, sí”. Tot i que la polèmica no ha vingut per aquestes respostes, sinó per un titular del programa.

Els seus seguidors us animen a denunciar

"L'Estat espanyol vol aniquilar la raça catalana amb immigrants conflictius". Aquesta és la frase que el programa atribueix a la Sílvia Orriols. Però la veritat és que no és una frase exacta. Més aviat és una recomposició de paraules soltes de tota l'entrevista.

Davant la pregunta que ha motivat aquest titular, per exemple, Orriols no va parlar de “raça catalana”, sinó de “poble català”.

Davant d'això, l'alcaldessa Orriols s'ha mostrat molt indignada a les xarxes socials. En reacció a la publicació d'El Intermedio, Orriols ha avisat que “posar entre cometes una frase que mai he dit, com si l'hagués dit, és un delicte. Sou conscients?”.

Muntatge de fotos de Sílvia Orriols amb rostre neutre i, al costat, una captura de pantalla d'un tweet seu

Els seguidors d'Orriols li han manifestat el suport i també la indignació pel titular de La Sexta. Molts l'animaven que presentés una denúncia davant dels jutjats. “Has de començar a denunciar aquestes coses”, “Estan acostumats a dir el que volen sense cap conseqüència” o “No deixis passar-ne ni una”, deien els usuaris en xarxes socials.

➡️ Política

Més notícies: