Muntatge Pedro Sánchez amb Jordi Évole

POLÍTICA

Onada de crítiques a Jordi Évole pel seu missatge defensant Pedro Sánchez

Qüestionen la independència del presentador, que ha cultivat la seva fama i la seva fortuna a l'ombra del president

El sorprenent anunci de Pedro Sánchez ha agafat a tots descol·locats i ha provocat tota mena de reaccions. Entre els missatges de suport destaca el de Jordi Évole, que una vegada més ha mostrat la seva lleialtat indestructible al president del Govern. No és estrany, tenint en compte que el presentador i el productor ha aconseguit la seva fama i la seva fortuna a l'ombra del regnat de Pedro Sánchez.

Jordi Évole ha lloat una vegada més el president després d'anunciar que obre un període de reflexió per meditar si dimiteix de les seves funcions. “Si dimiteix se'n va a lo gran, d'una manera inèdita i desmuntant el seu aferrament al poder. Si no dimiteix, es converteix en el líder contra la política brossa. Sempre guanya, i ho saben”, ha tuitejat Évole.

També ha recordat que tot en el seu mandat ha estat inèdit, des de la seva arribada a Moncloa amb una moció de censura fins al seu retorn al comandament del PSOE. Està clar que Évole sent una especial devoció per Pedro Sánchez, però el seu missatge ha provocat una gran quantitat de crítiques. Els internautes criden l'atenció sobre la manca d'independència i desmunten una per una les frases del seu missatge.

Rapapols a Jordi Évole a les xarxes

Els usuaris de X pregunten a Jordi Évole on ha après a exercir un periodisme tan independent. Així mateix, afirmen que "per sort els periodistes fora d'Espanya no estan venuts", i que "allà podem llegir la veritat". Li adjunten portades de la premsa internacional, que afirmen que Pedro Sánchez ha cancel·lat la seva agenda i medita la dimissió “després d'un cas de corrupció de la seva dona”.

“Política escombraries és això de Sánchez, no t'equivoquis”, li responen a Jordi Évole, a qui també pregunten retòricament si es creu el que diu. Insinuen que la tàctica de Pedro Sánchez consisteix a fer-se la víctima i deixar que els seus sequaços de la premsa, com Jordi Évole, li facin la campanya. També hi ha molts missatges insinuant que Sánchez no dóna mai puntada sense fil, i que tot obeeix a una estratègia per sortir-ne reforçat.

Una fortuna a l'ombra de Sánchez

No és estrany que critiquin Jordi Évole per la seva falta d'independència, ja que aquest li ha anat molt bé amb Pedro Sánchez i ha amassat una gran fortuna. Évole ha passat de ser “El Follonero”, un simple col·laborador de programes d'humor, a un ric productor que va facturar 7,3 milions d'euros a l'últim exercici. La butxaca creix any a any gràcies a la seva bona relació amb el poder ia suculentes subvencions com a premi a la seva lleialtat.

El darrer any, Producciones El Barrio va rebre subvencions per import de 113.862 euros, 70.000 dels quals procedents del Ministeri de Cultura i Esports. 45.146 més van ser concedits per la Generalitat de Catalunya. No és estrany doncs que El Follonero intenti sempre que pot fer un cable a Pedro Sánchez, conscient que la seva caiguda suposaria també el principi de la fi del seu imperi empresarial.

➡️ Política

Més notícies: