Muntatge d'un carrer de Barcelona i un contenidor amb escombraries a terra
POLÍTICA

Noves imatges sobre l'estat de degradació de Barcelona

La ciutat es percep més bruta i deixada que anteriorment

La gestió de la neteja pública a Barcelona ha estat objecte d'intenses crítiques a les xarxes socials. Això ha destacat la percepció d'una ciutat cada cop més bruta i mal gestionada.

Un tuit recent del compte de Twitter “On vas Barcelona” s'ha tornat viral, mostrant una pila d'escombraries acumulades davant d'uns contenidors al costat de la Casa Calvet. La imatge, presa a les 10 del matí i novament a les 4 de la tarda, revela que les escombraries van romandre sense ser recollides durant tot el dia. Això evidencia una gestió ineficient del sistema de neteja.

Aquest incident no és aïllat. Segons alguns residents, l'acumulació d'escombraries als carrers ha deixat de ser anecdòtica i ha esdevingut un problema recurrent. La indignació pública es reflecteix a les respostes al tuit original.

La usuària @carmegcamps va expressar: “Hi hauria d'haver una organització ciutadana apolítica que pogués fer front a la deixadesa de l'ajuntament i no només això. És inadmissible tota aquesta brutícia que fomenta la gran colònia de rates que hi ha. No tenen ningú que els faci cara. L'oposició missing, com sempre”.

Per la seva banda, @MedirRos va criticar durament la gestió de la ciutat, comentant: “Això és una ciutat 'progressista i d'esquerres' i 'ecopija i chupiguai'. S'ha perdut el nord. Tenim una ciutat decadent”.

A més, @Monica48331636 va ironitzar sobre el pla de neteja de Collboni, anomenat “Pla Endreça”, dient: “Però no especifiquen què és el que volen ordenar”.

L'administració de Barcelona, encapçalada per l'alcalde Jaume Collboni, ha implementat el Pla Endreça amb l'objectiu de millorar la neteja urbana. Tot i això, els cada vegada més ciutadans senten que les mesures no estan sent efectives. L'acumulació de residus i la proliferació de rosegadors són queixes comunes que han portat molts a demanar una revisió urgent de les polítiques actuals.

Tot i els esforços municipals per reforçar el servei de neteja i la freqüència de recollida d'escombraries, la percepció pública continua sent negativa. La manca de resultats visibles ha intensificat les crítiques cap a la gestió actual, i ha alimentat un clima de descontentament entre alguns residents.

Els barcelonins esperen solucions tangibles que vagin més enllà dels plans i les promeses, buscant una ciutat més neta i ordenada.

➡️ Política

Més notícies: