Muntatge amb Daniel Esteve, propietari de Desokupa, amb Barcelona de fons
POLÍTICA

Nova lona de Desokupa a Madrid amb Carles Puigdemont de protagonista

L'empresa de Daniel Esteve ho ha tornat a fer. Una espectacular lona publicitària a la capital espanyola assenyala l'expresident de la Generalitat i diversos membres de Podem


Desokupa celebra el 9è aniversari i, per celebrar-ho, ha volgut desplegar una nova lona publicitària a Madrid. El mes de juliol passat, l'empresa de Daniel Esteve va fer el mateix en plena campanya electoral. A l'enorme imatge fa gairebé mig any apareixia la cara de Pedro Sánchez, una imatge del Falcon i el lema "Tu al Marroc, Desokupa a la Moncloa". Aquesta pancarta gegant va generar molta polèmica, fins al punt que la Junta Electoral va haver d'intervenir (donant permís a Desokupa per mantenir-la durant tot el període preelectoral).

Nova pancarta de Desokupa a Madrid

Ara, l'empresa de desocupacions més famosa d'Espanya ha tornat a repetir aquesta acció. En aquesta ocasió, Desokupa ha decidit desplegar una lona al carrer Luchana de la capital espanyola. I el blanc de les crítiques no ha estat Pedro Sánchez, sinó Carles Puigdemont. L'expresident de la Generalitat de Catalunya apareix amb una granota taronja, típica de les presons dels Estats Units. A la solapa, apareix el 155 com el número de pres que tindria el líder espiritual de Junts.

A més, també apareixen diversos membres de Podem: Pablo Iglesias, Juan Carlos Monedero, Irene Montero i Ione Belarra. "Desokupa fa 9 anys, seguirem netejant els carrers", assegura la campanya publicitària de Desokupa. A més, també es pot veure una urna de les que es van utilitzar al referèndum de l'1 d'octubre del 2017, però tunejada. I és que hi són els logos d'El País, La SER o La Sexta.

Fa uns dies, Daniel Esteve ja va avisar que estaven preparant una campanya amb una nova lona, com ja van fer el juliol d'aquest any. Per això, va fer una crida a les empreses que s'hi volguessin publicitar, però a la pancarta desplegada, només apareix Desokupa, les imatges satíriques que acabem de comentar i també una imatge del responsable d'aquesta empresa de desocupacions, Daniel Esteve.

➡️ Política

Més notícies: