Fotomuntatge de l'interior de la cel·la on es va produir el succés

POLÍTICA

Nova agressió en una presó: Un intern destrossa la paret i intenta matar un altre pres

Nou episodi violent en una presó catalana

Els incidents a les presons de Catalunya no donen treva. Aquest dissabte a la tarda, un intern de nacionalitat espanyola de la presó de Lleida, va aconseguir fer un forat a la paret de la seva cel·la. Així ho ha informat El Caso, el qual també afirma que l'home podria pertànyer als grupuscles dels Casuals.

A més, el mitjà esmentat anteriorment assegura que l'intern va intentar atacar el seu veí de cel·la. Pel que sembla, tots dos tenien un enfrontament obert. L'intern va començar a colpejar la paret amb un dels ganxos que ajuden a aguantar el radiador i, finalment, va aconseguir fer un forat.

Imatge del ganxo del radiador amb què l'intern va foradar la paret

L'intern tenia intenció de matar el seu veí de cel·la

Després del soroll dels cops, els treballadors de la presó catalana es van personar ràpidament fins al lloc perquè aquest no pogués accedir a la cel·la contigua. D'aquesta manera, els funcionaris van poder impedir que l'agressió passés a majors i que l'intern veí resultés ferit.

El Caso també informa que l'atacant estava fora de si amb un nivell d'agitació molt alt. I és que no hem d'oblidar que va aconseguir foradar la paret de la cel·la en molt pocs minuts. L'agressor va verbalitzar que tenia intenció de posar fi a la vida de l'intern veí, afortunadament, els treballadors del mòdul ho van poder evitar.

Cap dels treballadors que va participar en la contenció del pres va resultar ferit i és que l'agressor va afirmar que no tenia res contra ells. Després del que ha passat, s'ha obert una investigació per aclarir els fets. E-notícies ha tingut accés a diverses fotografies que revelen el nefast estat de les instal·lacions de la presó de Lleida.

Imatge de l´estat de la cel·la on es va produir l´intent d´agressió

Problemes a la presó de Lleida

Tal com s'observa a les imatges, l'estat de la cel·la és completament deplorable. Així, els funcionaris lamenten l'estat de les instal·lacions. A més, El Caso assegura que denuncien que no hi hagi prou mesures de seguretat als espais de règim tancat.

Aquests són els llocs on els interns són castigats quan protagonitzen algun episodi d'aquesta mena, amb violència envers altres interns o envers els mateixos treballadors. No hi ha dubte que les fotografies parlen per si mateixes. 

➡️ Política

Més notícies: